Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partyk93

gdzie zabrać dziewczyne do spa na rocznice?

Polecane posty

Gość partyk93

hej za 2 tygodnie mam 1 rocznice, chciałem zabrać dziewczyne do spa ale sie na tym nie znam i nie wiem gdzie i na co??? dodam ze jestesmy z Poznania, na kolacje idziemy do dark restaurant :)

Gość gość
tez sie chetnie dowiem xD przyda sie na przyszłosc wiec podbijam!

Gość lenaelena
Cześć, ja jestem co prawda dziewczyną i to zawsze ja byłam zabierana, ale myślę że mogę pomóc. Z chłopakiem nie byłam nigdy w SPA (ale pora to w końcu zmienić) natomiast miałam ostatnio przyjemność wybrać się w takie miejsce z okazji wieczoru Panieńskiego mojej najlepszej przyjaciółki. Skromny, bo we trzy dziewczyny, jeszcze z jej siostrą, postanowiłyśmy postawić na relaks i urodę, zanim pójdziemy potanczyć i pić na miasto:D. Wybrałyśmy Termy Maltańskie - maja obok swoje własne SPA nazywa się 1306 (czy 1309, ale jakoś tak w każdym razie) i jest naprawdę bardzo fajne, była to moja pierwsza wizyta w spa, ale przyjaciółka bywa w nich często i była zachwycona - więc mogę śmiało powiedzieć że trzyma wysoki poziom. Wybrałyśmy oczywiście masaże :D i dawno nie czułam się taka rozluźniona i zrelaksowana. Zdecydowanie polecam, myślę że Twoja wybranka bedzie zachwycona, a wczesniej mozecie iść sie wybawić na godzinke do term:) mam nadzieje ze pomogłam!

Gość gość
A ja musiałam trafić na sknerę. Pajac nigdzie mnie nie zabierał. Dobrze, że to już przeszłość :)

Gość panterkazokienka
hej! mnie chłopak zabrał też do dark restaurant i też do spa w rocznice, nie znacie się przypadkiem? hahahaha :D a co do spa to własnie miałam pisać ale już widze że ktoś mnie uprzedził, że warto skorzystać z 1306 w termach. ja byłam 2x z chłopakiem (raz na rocznice, a raz ja jego wzięłam na walentynki) i mieliśmy 2 rózne mega fajne pakiety ale nie pamietam juz jak sie dokładnie nazywały.. zaraz jak chcesz wejde na str spa i lookne co maja w ofercie to mi sie przypomi nazwa.

Gość viola92
gość - współczuje, ja też tak miałam z ex, oczywiście jeśli Twój Tż nie ma kasy to trudno go winić, ale moj miał duzo i nawet na kolacje mnie nie zabierał:/ juz nie chodzi o te kase ale o sam fakt i gest..moj tez juz na szczescie ex;)

Gość monika szczepańska
moze termy maltańskie? miałam przyjemność być na jednym z indyjskich masaży, niestety nazwa już mi umknęła, ale wrażenia bezcenne. generalnie, to był masaż karku i głowy jakimiś ciepłymi olejkami - cudo! jak zabierzesz tam dziewczynę na rocznicę to duża szansa, że zechce wytrwać do następnej ;)

Gość panterkazokienka
ok weszłam na strone i sa jeszcze ta pekiety - zawsze zakochani, to mielismy na rocznice, a na walentynki wziełam dla nas 'przyjaciołki w spa' (nie zrażaj się nazwą :P!) z obu bylismy mega zadowoleni, ciezko mi wybrać który był lepszy - sam musisz wiedziec co lubi Twoja dziewczyna, tu masz szczegóły tych pakietów: http://www.spa1306.pl/pl/category/pakiety-spa

Gość gość
A możesz potem powiedzieć coś więcej o dark restaurant? ;p strasznie jestem tego ciekawa A co do spa, poleciłabym termy. Nawet jak nie mieszka się blisko, to w termach jest tyle atrakcji, że warto się wybrać. W prezencie ślubnym dostaliśmy z mężem wejściówkę na masaż dla dwojga i było super. nic tylko takie prezenty dostawać, myślę, że Twoja dziewczyna byłaby zachwycona, zwłaszcza, jakbyś wybrał się tam z nią :D

Gość gość
ostatnio z mężem wróciliśmy z wspaniałego weekdnu w hotelu Abidar w Ciechocinku. Jeżeli chodzi ci o SPA to z calego serca polecam bo maja duża oferte np. poza masażami i zabiegami kosmetycznymi na twarz i ciało robią też okłady borowinowe i liposukcję ultradźwiękami także dziewczyna będzie na pewno w 7 niebie

Gość patryk dam znac jasne
Jasne, napisze wrażenia z dark restaurant, troche to kosztuje wiec mam nadzieje ze nie bedziemy zawiedzeni.. co do spa - dzieki waszym namową zdecydowałem sie wybrac to spa1306 w termach maltańskich ten pakiet romantyczny :) dam znac jak wrażenia, rocznice mamy w sobote:) !!!

Gość nicky95
widzę że juz podjąłeś decyzje! spa1306 w termach maltańskich jest naprawdę dobrym wyborem, byłam tam na rytuale hamman i 2x na masażach i byłam za każdym razem bardzo zadowolona, także Twoja wybranka również powinna być.. a no i też jestem ciekawa jak jest w dark restaurat!

Gość patryk od rocznicy
rocznice mamy w sobote w tym tyg dam na pewno znać:) dzieki jeszcze raz za polecenie spa!

Gość pimpus
ja też byłam w tym spa w termach maltańskich z tym że sama sie zabrałam, byłam na masażach 2x - polecam wlaśnie masaże, bardzo miłe, relaksujace, zwłaszcza jesli Twoja wybranka pracuje przy biurku.

Gość milosc i szacunek bla bla bla
Jezeli masz pieniadze i stac Ciebie na to - to polecam SPA Golebiewski w karpaczu - weekend bedziecie mieci swietny !

Gość gość
zależy co lubi Twoja dziewczyna, ja bym się cieszyła tak samo nawet gdyby chłopak przygotował mi sam seans spa w domu;) ale jak chcesz żeby było wyjątkowo to albo szukaj okazji na gruponie (ale mozna sie naciac, to loteria..) albo tak jak już ktoś pisał spa1306 w termach maltańskich jest bardzo dobre, maja tez czesto promocje.

Gość małagonia_
Popatrz sobie na ofertę resortu Głęboczek. Wygląda naprawdę fajnie, sama mam ochotę wybrać się tam z mężem na najbliższą rocznicę ślubu :) Z tego, co wiem, to chyba jedyne spa w Polsce poświęcone winoterapii :)

Gość gość
to ma być festiwal waszego zwiazku a nie westiwal wydawania pieniedzy dziewczyna bardziej doceni twoja obecnosc i zainteresowanie niz wyszukane spa

Gość gość
Ja tam w żadne spa się nie bawiłem ...zabrałem dziwczynę do fajnej greckiej knajpki http://www.tawernalukullus.pl/ powiedziałem wczesniej że to jest nasza rocznica .... piekne podali i zagrali nam.

Gość gość
jejku ale hejt z tym wydawaniem kasy... a założe się że gdyby napisał że w rocznice chce posiedzieć z dziewczyna w domu przy świeczkach i dać jej kwiatka, to zaraz by poleciał hejt że się nie stara, że żyd i że mu szkoda pieniedzy na to zeby uszczesliwiac ukochana i ze tacy skapi faceci sa okropni. ahhh Polacy;) a co do spa - spa 1306 w termach maltańskich ze spokojem da rade, chodzimy tam na masaże :)

Gość relacja z rocznicy
no i po rocznicy ;)) miałem napisać wrażenia, wiec: Dark Restaurant - jedzenie nie do końca trafiło w nasz kulinarny gust natomiast jedzenie po ciemku - obłędne wrażenia!! naprawde warto raz w życiu to przeżyć, bardzo ciekawe, fajne i inne. SPA www.spa1306.pl/pl/spa-1306 zdecydowałem się na pakiet zakochani w który wchodziły 2 masaże (hydro oraz zapachowymi świecami) zabiegi na twarz i dłonie - wszystko w mega romantycznej atmosferze moja dziewczyna była naprawde zachwycona!! panie z obsługi przemiłe i dyskretne, wyszlismy zrelaksowani jak nigdy!

Gość gość
Spa to najlepszy tor wyścigowy na świecie. Połozony jest w Belgii w Ardenach

Gość gość
Super że rocznica się udała :)!!!! Zaczyna mnie kusić to spa, nigdy w życiu nie byłam w spa... z osób które pisały wcześniej że tam były, jakie zabiegi/pakiet z tych na stronce polecicie na 1 raz? www.spa1306.pl/pl/spa-1306 co byście z tego doradzili?

Gość gość
co tu z rocznicą wychodzisz i tak wiadomo że tylko szpanujesz żeby pokazać jaki jesteś kochający chłopak a i tak wiadomo że ją zdradzisz albo juz zdradziłeś bo tylko na to was stać p**********i faceci

Gość jagidagii
na 1 raz w spa na pewno warto iść na masaż, ewentualnie po prostu iść i na miejscu poprosić by sami coś zaproponowali... w spa 1306 akurat polecam Ci masaże - są fantastyczne!

Gość gość
o, jakie "moje" spa popularne;) też je uwielbiam niezmiennie od lat, a pierwszy raz też tam trafiłam dzieki chłopakowi a teraz już mężowy który zabrał mnie na urodziny;) tak jak większość - polecam masaże!