Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cos słodkiego

Polecane posty

Gość gość

Jestem na diecie, ale ciągle mam ochote na coś słodkiego. Co jecie w takich momentach?

Gość gość
ja ostatnio biore chrom, więc juz nie mam takich problemów. Czytałam, że dobre jest masło orzechowe, bo ma niski ig i nie powoduje gwałtownych zmian poziomu cukru.

Gość gość
NIC, znajduję sobie zajęcie, zajmuję czymś głowę i przechodzi;) ale można zjeść owoc, kilka rodzynek, czy orzechów. albo i coś słodkiego, ale malutkiego;), bo pózniej możesz zjeść całą paczkę

Gość gość
Najlepiej nie kupować, nie ma w domu, więc nie kusi i ochota sama przechodzi.

Gość gość
Polecam śliwellę eterno! Niebo w gębie! :-)

Gość AllStar
Dietetyczne przekąski: ciasteczka owsiane, trufle daktylowe, batoniki makowe czy kokosowe, desery z kaszy jaglanej itp. :)

Gość Majka0008
Hej dziwczyny. Moze widzialyscie ta strone http://dietalux.pl/20860 Mi pomogla w kilka dni zrzucilam 3 kg tak ze naprawde warto. Polecam

Gość gość
Duszone albo pieczone jablka z cynamonem. tak słodkie wychodzą, że nie trzeba cukru, a pyszne i zdrowe.

Gość safficka
a ja zrzucilam 18kg, cwiczylam ostro i bralam tabsy iqgreen z zielona kawa. a ze dieta to na cale zycie to teraz szukam takich przepisow w calym internecie i jedyne co moge poradzic to poszukac po prostu w necie bo tam inspiracji i pomyslow to jest mnostwo..

Gość Czarniaa
Banana kroisz na plasterki i zamrażasz.. Później go wyciągasz i blendujesz nic więcej powstają lody tylko najlepiej jak ten banan będzie nie za piękny bo wtedy będzie słodszy :-) albo druga zachodzalam się w niej.. Tak samo banana.kroisz.i zamrażasz blendujesz. I dodajesz troszkę mleka nie dużo lepiej dolać niż ma być za dużo.. Pycha. Tylko banan ba być tak robiony odrazu po wyjęciu z zamrażalnika :-)

Gość jola559
Ja schudłam 18kg w 2 miesiące dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl nigdy nie brałam pod uwagę odchudzania z suplementem ale moja koleżanka tak zachwalała,że sama się skusiłam i nie żałuję bo naprawdę efekty są zniewalające a co najważniejsze efekty jojo nie powracają to jest rewelacja!

Gość gość
Nie znałam Swojskiej Piwniczki. No bardzo fajny sklep, weszłam do nich, oni tam mają dosłownie wszystko!

Gość Martusiaaak
A ja ze swojej stron mogę zaproponować Acai Berry Extreme to absolutnie jeden z najlepszych preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów. Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej. NIE JEST TO SPALACZ TŁUSZCZU !!! Poczytajcie o tym produkcie i o jagodach Acai. Mi pomógł z racji tego że miałam tendencję do ciągłego podjadania. Ogranicza łaknienie. Efekt na duży plus :) Polecam. http://nplink.net/P8E8H2H1

Gość gość
Konfiturki Eterno. Zwłaszcza te z czekoladą! Ja to uwielbiam jeść prosto ze słoika łyżeczką!! :-)

Gość gość
batoniki owsiane, placuszki jaglane :) robię dużo dietetycznych (i nie tylko :P) wypieków z przepisów Justyny i Doroty domowe-wypieki.com, wszystko jest przeepyszne :)

Gość gość
Owsiankę :D ale ogólnie tera mi sie dużo mniej chce słodkiego, od jakiego czasu biorę z polecenia,a raczej testuje be light plus+ i nie mam aż takiego łaknienia więc moze coś w tym jest :)

Gość gość
Daktyle zblenduj z dojrzalym bananem i odrobina kakao, masz cos jak krem czekoladowy ale zdrowy

Gość gość
Ja kupuję w Swojskiej Piwniczce, bo mają bardzo dużo produktów. Od przetworów, po słodycze. A na dodatek są bardzo smacznie i zdrowi. Przyjemne z pożytecznym:)