Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Payu w Allegro, problem z odzyskaniem pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Nie posiadam konta bankowego, a niektóre osoby życzą sobie wpłatę tylko przez Payu. Więc na ich konto Payu wpłacam pieniądze na poczcie. Ostatnio wystapił jakiś błąd i pieniądze nie doszły, a zostały mi wrócone na moje konto payu (kwota 200 zł) i chcę je wypłacić przekazem pocztowym do domu- bo to jedyna możliwość. Wypełniłam formularz, żeby to zrobić oraz przesłałam im kopię dowodu- było to 2 tygodnie temu. Po sprawdzeniu moich danych mieli mnie powiadomić mailem. Ale do dziś nic- na koncie w Allegro nadal widnieje informacja, ze mam wypełnić formularz i odesłać z kopią dowodu, by wypłacić pieniądze. Jestem pewna, ze mail z kopią dowodu i formularzem doszedł, bo dostałam automatyczne potwierdzenie, ze mnie powiadomią o wyniku weryfikacji moich danych. Co dalej robić? Chcę odzyskać swoje pieniądze.

Gość gość
Wyślij kilka maili do biura obsługi. Ja też miałam sytuację że musieli mi kasę zwrócić, 2,5 miesiąca czekałam

Gość gość
Napisałam dziś kolejny raz i nadal cisza...

Gość gość
Ale z nich złodzieje!

Gość gość
ja miałam podobnie- już kilka miesięcy temu. 105 zł mi Payu zawłaszczyło i przepadła kasa, bo również cisza z ich strony.ą pieniądze gdzieś tkwią w wirtualnej przestrzeni.

Gość gość
mam ten sam problem, piszą, ze u mnie z kolei coś się w danych nie zgadza i pieniędzy z payu odzyskać nie mogę. Nie wiem, czy udać się na policję, czy co

Gość gość
Już 3 maile wysłałam i nadal cisza. Ktoś ma jakieś pomysły? Bo przecież na policję nie pójdę z tym.