Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzęsionaCórka

Moi rodzice będą brali rozwód...nie potrafię tego ogarnąć :( pocieszcie...

Polecane posty

Gość gość
Tomaszek cie kocha

Gość gość
Przeczytaj "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus", a potem podrzuć tę książkę mamie i tacie. Ona już niejedno małżeństwo URATOWAŁA.

Gość gość kokukoka
U moich rodzicow bylo to samo po 40stce ojcu odbilo schudl zaczal wycinac sobie wzorski na wlosach nosic rurki latac po klubach dyskotekach ublizal mojej mamie odcial jej kase. Trwalo to ok 3 lata rozwiedli sie. Ja probowalan ich pogodzic ale nie dalo sie. Teraz sa dwa lata po rozwodzie. Ojciec juz mial ful dziewczyn niektore mlodsze ode mnie nosi sie jak mlodzieniaszek ma 47lat. Mama ma faceta 5lat mlodszego i w sumie jak go poznala to tez jej odbilo bo zerwalysmy kontakt. Tez mnie to boli ze moi rodzice sie rozwiedli ale nic juz na to nie poradze

Gość gość
Dzieci odchowane to ludzie zaczynają żyć. W końcu robić coś dla siebie zamiast ciągle dla dzieci, rodziny itp. A jakby kobiety miały jakieś własne zainteresowania to mialy by też trochę zrozumienia. Ale jak całe życie jedynym hobby jest niańczenie dzieci to nic dziwnego że ma się ból pupci jak partner zaczyna na emeryturze po prostu ŻYĆ.

Ja tam bym sie w to nie mieszala jedynie co to pocieszylabym matke a czy chca wziasc rozwod to jest ich sprawa przeciez nie moga byc ze soba bo ty tego chcesz nie jestes pepkiem swiata jestes juz duza powinnas zrozumiec ze takie rzeczy sie zdarzaja . Przeciez niewiesz jak bedzie po rozstaniu moze zacznie sie lepsze i nowe zycie dla nich a moze twoj ojciec zrozumie swoj blad i zacznie sie starac bardziej . Bo z tego co czytam to faktycznie zachowuje sie jak gowniarz i nie popieram tego co robi bo brzydze sie takimi i z drugiej strony cie rozumiem