Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy poród po bolesnych, regularnych skurczach przepowiadajacych?

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry kochane. Mam pytanie czy Wy też mialyscie bolesne,regularne skurcze przepowiadajace które po kilku godzinach ustapily? Ile przed porodem one występują?

Gość gość
Mialam, ale nie ustapily. Ale na to naprawde nie ma reguly, jak sie denerwujesz to mozesz podjechac na izbe przyjec, zeby zbadali rozwarcie:) mozesz urodzic dzisiaj wieczorem jak i za tydzien:)

Gość gość
Z tymi skurczami to bywa roznie. Najlepszym wyznacznikiem sa juz te mega bolesne skurcze co sie az krzyczy i przekracza on skale bolu. Ja przedpowiadajace mialam 4 dni przed porodem na KTG na ponad 100% regularne.

Gość gość
ja nie mialam przepowiadajacych wcale. za to te juz porodowe zmylily mnie na poczatku kompletnie bo nie bolalo az tak bardzo, a jak sie pozniej okazalo, porod nastapil bardzo szybko. od pierwszego skurczu jak przy miesiaczce do narodzin dziecka 4 godziny.

Gość gość
Mialam przepowiadajace ale nie byly jakos bardzo bolesna. Kiedy przyszedl dzien porodu od razu wiedzialam ze się zaczyna, skurcze od razu byly mocne i regularne. Urodzilam po 14 godzinach.