Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy tłuste u nasady i suche na końcach

Polecane posty

Gość gość

Mam włosy tłuste u nasady i suche na końcach i nie wiem jak je pielęgnować. Jak biorę szampon przeciw przetłuszczającym się włosom, to suche końce robię sie jeszcze bardziej suche. :-(

Gość gość
tluste u nasady bo zle pielegnujesz skore glowy. zasadniczo szampon dobieramy do rodzaju skory glowy, a odzywke do rodzaju wlosow. peeling skory glowy 1 w tyg. itd. powinnas to wiedziec

bardzo dobrym i skutecznym sposobem jest uzywanie talku:)posypujesz u nasady rozczesujesz po 5 minutach i wlosy jak ulal:)

Gość gość
Idź do dobrego fryzjera, nich Ci dobierze sensowne kosmetyki do pielęgnacji. Miałam podobnie. Fajny salon jest w Millennium plaza w centrum Wawy.

Gość gość
Najpierw badanie skóry głowy u trychologa, a potem dobre kosmetyki do mycia i pielęgnacji włosów oraz skóry głowy. To bardzo ważne, żeby szampon był odpowiedni właśnie do mycia skóry głowy. Fajne kosmetyki ekologiczne dostaniesz w salonie Miraflores.

Gość gość
kilka postow wyzej ktos dobrze napisal- szampon do skory glowy, odzywka na wlosy. z szamponów sprobuj cos z hair pharmy, bo przetluszczajace sie wlosy u nasady potrzebuja czegos 'specjalistycznego'. a koncowki zabezpieczaj olejkiem arganowym ( albo innym)