Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być coś poważnego?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem otóż mój narzeczony wyczuł u siebie malutki guzek na lewy jadrze juz jakiś czas temu rok albo więcej. Zbagatelizowal sprawę i zapomniał o tym ale teraz ponownie go znalazł i mi o tym powiedział a ja spanikowalam. Twierdzi ze zmiana ta nie powiększyła się od tego czasu ani nie daje żadnych innych objawów. Nie ma żadnej opuchlizny ani nic takiego. Wizytę u urologa ma dopiero za 2 tyg a ja wariuje z nerwów. Boje się ale czy to może być coś poważnego jeśli od tak długiego czasu nie daje o sobie znać? Byłabym wdzięczna za odpowiedz.

Gość gość
Nie pytaj na Kafeterii, bo napiszą Ci bzdury i jeszcze bardziej się zdenerwujesz. Musicie cierpliwie poczekać na opinię specjalisty i być dobrej myśli:)

Gość gość
Właściwie to myślałam że ktoś mnie tu uspokoi. Sama próbuje się uspokoić tym ze to tyle już niby czasu minęło i nic się z tym nie dzieje wiec musi być ok ale to czekanie masakra:( po nim jakoś nie widać żeby się przejmował bo też tak myśli ale ja nie mogę normalnie funkcjonować ciągle mam w to głowie. On jest całym moim życiem i nie wyobrażam sobie zęby było inaczej