Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Thermolifting zaffiro

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu myślę, żeby zrobić sobie Thermolifting zaffiro. Jakie macie doświadczenia? Warto? Są efekty?

Gość gość
Zdecydowanie polecam ten zabieg!! To najfajniejszy, jaki do tej pory robiłam. No i jest bezinwazyjny! Koło metro wilanowska jest fajna klinika krajewski, chodziłam tam na Zaffiro i wszystko było ok.

Gość gość
Nie robiłam zaffiro, chociaż słyszałam, że niezły jest. Wybrałam też termolifting ale nazywa się biorad. Na Ursynowie w Klinice BBC. Bardzo fajny zabieg.

Gość gość
Ja polecam Focus RF+. To bezpieczny i nieinwazyjny lifting twarzy. Na Bolkowskiej na Bemowie jest fajna klinika, robia tam takie zabiegi nieinwazyjne.

Gość gość
Lifting termiczny Zaffiro to mój ulubiona zabieg! Zabieg jest bezbolesny, relaksujący (przynajmniej dla mnie - ze względu na towarzyszące mu ciepło). Skóra po zabiegu wygląda naturalnie. Rzadko zdarza się minimalne zaczerwienienie, które ustępuje najpóźniej po kilku godzinach. Skóra po zabiegu jest grubsza, lepiej ukrwiona i sprężysta. Polecam ten zabieg np. w Wellderm.

Gość gość
Ja też polecam ZAFFIRO. Robiłam w Klinicznym Centrum Medycznym w Aleksandrowie Łódzkim.Diewczyny zrobiły mi jeszcze zabieg z witaminą C więc na pewno tam wrócę. Poprzednio robiłam w Łodzi i dziewczyna nawet nie wspomniała, że warto vit C po tym zabiegu zastosować. Warto się więc tam przejechać.