Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Dziecko klamalo na temat rodziny aby zamieszkac z ojcem. Wymyslalo straszne historie, € absolutnie niezgodne z prawda. Osiagnelo swoj cel, zamieszkalo z ojcem. Nadal powtarza mu te wymyslone historie, o czym jestem ciagle informowana przez ojca wlasnie. Robi to po to by nie wrocic do domu i z ojcem zamieszkac na stale. Co byscie zrobily? Sciagaly go na sile.do domu czy zostawily u ojca gdzie nie ma obowiazkow i ma tam luz blus? A po drugie co byscie zrobily z tym ze tak klamie w zywe oczy? Czesc rodziny w to wierzy a czesc nie, ja sie z tym czuje fatalnie.

Gość gość
Dałabym spokój, zostawiła dziecko u ojca, a plotkami i tymi historiami bym się nie przejmowała. Ludzi i tak nie zadowolisz i zawsze będą gadać - bylebyś na bieżąco dementowała wszystkie takie kłamstwa z ojcem dziecka, żeby wiedział co jest grane. Współczuję sytuacji.

Gość gość
A dlaczego dziecko wolało być z ojcem? Jeśli to zbuntowany nastolatek, to rozumiem, że "luz, blues" jest kuszący, ale młodsze dziecko raczej mimo wszystko lgnie do mamy. Czy coś złego się między Wami wydarzyło? Może dziecko nie akceptuje nowego partnera?

Gość gość
własnie ile to dziecko ma lat ,bo jeżeli kłamie to z jakies powodu i nie sądzę że chodzi że u ojca mam luz .