Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anabelle34

Klotnie w zwiazku czas sam na sam

Polecane posty

Taka sytuacja wczoraj wieczorem w moim zwiazku, Caly tydzien pracujemy jak szaleni, niedziela goscie, goscie pojechali-w koncu czas dla siebie po 22:00. Swieczki,muzyka,romantyczny nastroj, caluemy sie. Dzwoni tel. mojego faceta. Moj facet odbiera I zdzwoni jego 25 letni syn z I malzenstwa,ktory od 2 tygodni przechodzi rozstanie w zwiazku.Chce sobie pogadac. No i szlag nastroj trafia,bo moj facet gada z synem I gada. Swieczki wypalone, wow ja ide spac. Musze dodac,ze ogolnie to moj facet rozmawia z nim codziennie po 4-5 godzin(!) mamy Skype conference 3-4 razy dziennie (syn mieszka w innym kraju). Nie mam nic przeciwko ich rozmowom nawet 11 godz dziennie,bo sama mam dorosle dziecko z I zwiazku,ktore nieraz dzwoni w zlych momentach. Jesli nie moge gadac to zawsze sie wtedy uipewniam,ze jest cala I zdrowa I mowie: zadzwonie do Ciebie za pol godz. No a moj facet gada I gada Zrobila sie potezna awantura, wypominanie grzechow z przeszlosci,ze nawet nie umie zejsc z telefonu w intymnych momentach...... co robic? Chce tylko 1/2 godz dla nas dziennie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować