Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gagatka22

Co jest ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość Gagatka22

Jestem mloda dziewczyna, mam 22 lata,jestem w zwiazku od ok 5lat (od 2 lat malzenstwo). Od kiedy pamietam (od przedszkola) mialam problemy z nawiazywaniem przyjazni. Przez cale zycie bylam ta "druga" na doczepke. Bylam samotna. Poznalam przez internet mojego obecnego meza, bylismy dla siebie pierwsi, myslalam ze to milosc na cale zycie. Bylo idealnie, az zaczelo nam sie psuc. Zauwazylam, gdy minelo zakochanie, ze nic nas nie laczy, tak naprawde zwiazalam sie z samotnosci mimo ze kochalam i nadal kocham go szczerze. Nie pasujemy do siebie po prostu, nie mam w nim oparcia, on nie interesuje sie moim zyciem i sprawami (np studiami). Na uczelni staram sie nawiazac jakies znajomosci, ale znowu mam wrazenie ze tylko ja zabiegam o wzgledy innych. Nie jestem brzydka, ale mam sporo kompleksow i moze to sprawia, ze buduje mur wokol siebie. Taki juz mam charakter i chyba zaden psycholog tu nie pomoze. Co robic?

Gość gość
Skoro wiedziałaś, że nie pasujecie do siebie to po uj brałaś z nim ślub??? F**k logic... Was kobiet nigdy chyba nie zrozumiem.

Gość gość
Chyba za bardzo sie starasz by byc akceptowaną

Gość Gagatka22
Kochalam go i nie moglam go od tak zostawic a po drugie mamy dziecko.

Gość zbychu spod szóstki
I dlatego nie zamierzam mieć dziecka, bo prędzej czy później związek się rozpadnie, a dziecko to nie zabawka, tylko odpowiedzialność na całe życie. Związek w dzisiejszych chorych czasach to głupota.