Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieszkać na wsi.

Polecane posty

Gość gość

Mieć 12 hektarów trawy i pośrodku mały biały domek

Gość gość
Czas wolno by się wlókł a ja stale chodziłabym z brzuchem w ciąży... Rodziłabym dzieci i byłoby wesoło...

Gość gość
Nie no żartuję... Ja i dzieci! hy hy hyyyyyy Jedno to już strasznie dużo Dwoje-byłoby idealnie Troje to już tłum-choć może byłoby jeszcze lepiej? Nie wiem Nie mam takich doświadczeń. Mam tylko takie że jak opuściłam swoją wielką metropolię i zaszyłam się na wsi co ma 20 domów a w promieniu 5 km nie ma nic to godziny leciały mi miesiącami... A w tym śmierdzącym mieście spędzam czas stojąc w śmierdzących korkach i tracę cenne zdrowie.

Gość gość
Zamieszkaj koło miasta Namysłów (województwo opolskie Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola znany jest z browaru namysłów namysłów ma prawa miejskie od 1249 roku jest miastem powiatowym zobacz w Google kup mieszkanie lub dom koło Namysłowa na Kosikowski nieruchomości

Gość gość
Mam dziś okropny dzień! Zostałam dziś upokorzona przez los! Moja nieomylność poszła dziś na spacer podczas gdy moja pamięć ucięła sobie drzemkę i wynikła z tego straszna katastrofa!

Gość gość
autorko polecam wieś ziemiełowice bądź michalice (nie michałowice) wyszukaj sobie i poczytaj o nich zobacz też zdjęcia :)

Gość gość
19:14 Nie dzięki! Nie lubię dolnego śląska a to zbyt blisko! Tam mnie zawsze boli głowa!

Gość olciakociak
HAHAHA...ja z wielkiego miasta Gdańsk się na wioskę na podkarpaciu przeprowadziłam.Dojazdy wszędzie umowę,sklepy porażka.Nie polecam!!!

Gość olciakociak
Ujowe*miało być

Gość gość
Ależ piękny kościół w tych michalicach - cudo!

Gość gość
Chciałabym mieszkać nad morzem ale z czego tam żyć?

Gość gość
Nad morzem to mielno:P

Gość gość
no to w czym problem, kupuj dom i sie przeprowadzaj ;) ja ostatnio w ofercie NowodworskiEstates widziałam kilka fajnych domów pod krakowem i tez sie zaczelam nad tym zastanawiac