Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMajeczka

mąż chce , bo zdradziłam

Polecane posty

Gość MMMajeczka

Maż chce odejść bo zdradziłam. Wiem, że źle zrobiłam, ale nie świadomie. Na imprezie ktoś dosypał mi coś do drinka. Nigdy świadomie, specjalnie i z premedytacją bym nie zrobiła tego z innym. Jest mi wstyd i czuję obrzydzenie do siebie. Gdy on się dowiedział od innych to usłyszałam wiele.. zrozumiałe, ale jednocześnie chciał już się pakować, wyprowadzać, ale został na noc. I kochał się ze mną. Obejmował mnie czule. Wiem, że mnie kocha, wiem że cierpi, ale też czuję się strasznie. Nie chciałam go upokorzyć! Nie zrobiłam tego świadomie, bo wiele nie pamiętam z tej imprezy. Najwięcej dowiedziałam się od innych. Co zrobić, aby nie zostawił mnie po 10 latach? Jakich argumentów można użyć? Nie chciałam! Nigdy nie przyszło mi do głowy, aby go zdradzić!!! Dawno temu gdzieś słyszałam, że faceci po zdradzie kobiet nie pocałują jej w usta, nie chcę jej dotknąć, brzydzą się. A w moim przypadku jest inaczej. Czy to jakiś sygnał, że jednak słowa słowami, a on nie odejdzie?

Gość gość
Trzeba było nie imprezować i nie chlać, to nie byłoby dziś problemu.

Gość gość
po prostu pociupcia cie dopóki nie znajdzie normalnej kobiety i wiernej. Ty dajesz komu popadnie i porządna nie jesteś

Gość zawsze szczery
to sygnal na slabe prowo :-)

Gość gość
Jeżeli ktoś ci coś dosypał to zgłaszasz gwałt. Jeżeli nie zgłaszasz to znaczy, że zdradziłaś. Tyle w temacie.

Gość gość
Wiem, że źle zrobiłam, ale nie świadomie. Zadaj sobie pytanie: Zerznalem inna laske - ale nie swiadomie. Byloby to dla Ciebie ok? :) Watpie. Zdrady zazwyczaj koncza zwiazek, pije sie jedynie w towarzystwie ludzi ktorym mozna ufac. A tak to masz, uchlali i zerzneli. Potem jeszcze na pewno się śmiali chlopaki jak dobrze sie rąbało. Pozdro dziewczyno.

Gość Dekan
Poziom tematow typu trolling i prowo. spada z tygodnia na tydzien.

Gość MMMajeczka
Nie uchlałam się. Nie raz imprezowałam i wiem jak się to robi z klasą. Nie wpadłam na to, żeby zaraz po imprezie zrobić sobie test na obecność narkotyków. Może spójrzcie na to, że chce odejść, a jednocześnie nie wyprowadza się ani z domu, ani z łóżka. Wyjechał w delegację, zapowiedział dzisiaj, że nie wie czy wróci. ALe jednocześnie nie czuł wobec mnie obrzydzenia i po wszystkim czule obejmował i kochał się ze mną. Obejmował bardzo ciepło.

Gość gośćdraccena
mialas prawo pójsc na impreze,nie jestes niewolnicą,baby sie puszczają świadomie na potęgę a ty sie katujesz bo ktoś dosypał ci świnstwa do drinka i wykorzystał,nawet jesli nie zgłosiłas na policje gwałt jest gwałtem

Gość gośćdraccena
nie szłaś na impreze z zamiarem dawania komuś tyłka,twój facet powinien to zrozumieć,kazdy ma prawo do rozrywki od czasu do czasu nawet jesli sie jest w związku

Gość gość
Z fajnymi ludźmi imprezujesz skoro cię odurzają i potem gwałcą, nic tylko pogratulować ekipy :P

Gość MMMajeczka
Jeśli ktoś z zamiarem miał chciał mnie wykorzystać to czemu ja mam za to odpowiadać. To byli znajomi męza. a teraz on ma pretensje. Umówił ich ze mną. Nie piszcie o mnie tak źle. Nie pamiętam wiele. Faktycznie, zdarzyło się, że w dwa razy ja i mąż znikneliśmy i żadne z nas nie pilnowało drinków. a teraz on ma wielkie halo.. Nie potrafię sobie z tym poradzić. On faktycznie chce mnie zostawić. Mimo tego, że wcześniej nigdy nie zrobiłam nic złego.

Gość gość
Idź z mężem do...hipnotyzera. Niech Cię przy mężu zahipnotyzuje i wtedy mąż dowie się naprawdę, jak było. Pozdrawiam i przytulam . Współczuję.

Gość gość
Słaba grafomania, do lekcji spadaj.

Gość gość
Czy koledzy męża nie zrobili tego specjalnie, by go upokorzyć? Bo tak normalnie, to jesteś przyzwoitą mężatką, wierną mężowi?? Skoro świadomie nie zdradzilabys mèża, to towarzystwo postaralo się, byś to jednak zrobiła, tyle , że nieświadomie, po dodanym ukradkiem narkotyku. A potem mąź dowiaduje się o całej sytuacji od innych... Pachnie mi tu specjalnie przygotowaną akcją. Szkoda, ze nie poszlas od razu po ocknięciu się na obdukcję i badanie krwi, bo to jest gwałt, sprawa dla prokuratora. Gwałcicielowi się upiecze, a Twoje małżenstwo się rozleci? Szok! Niezależnie od wszystkiego, więcej się nie spotykaj z tymi ludźmi. Zrobili Ci potworną krzywdę , zawiedli Twoje/męża zaufanie. Bydło, nie ludzie!

Gość gość
Czy koledzy męża nie zrobili tego specjalnie, by go upokorzyć? Bo tak normalnie, to jesteś przyzwoitą mężatką, wierną mężowi?? Skoro świadomie nie zdradzilabys mèża, to towarzystwo postaralo się, byś to jednak zrobiła, tyle , że nieświadomie, po dodanym ukradkiem narkotyku. A potem mąź dowiaduje się o całej sytuacji od innych... Pachnie mi tu specjalnie przygotowaną akcją. Szkoda, ze nie poszlas od razu po ocknięciu się na obdukcję i badanie krwi, bo to jest gwałt, sprawa dla prokuratora. Gwałcicielowi się upiecze, a Twoje małżenstwo się rozleci? Szok! Niezależnie od wszystkiego, więcej się nie spotykaj z tymi ludźmi. Zrobili Ci potworną krzywdę , zawiedli Twoje/męża zaufanie. Bydło, nie ludzie!

Gość gość
to gratki

Gość gość
Zdradziłaś męża podła latawico!

Gość gość
Ci/pa przyjmuje różnych gości

Gość gość
ten gość z 22.26 mówi do rzeczy ,widać od razy że to porządny rycerz .

Gość gość
22.26, jestem kobietą, dzięki. Jeśli to nie kolejny "projekt" kafeteryjny, to przyszło mi do głowy, że mąz- tuląc, całując- ma poczucie winy. Autorko, co to za towarzystwo, w którym obraca się Twój mąź?? Mafia? Korpoludki??

Gość gość
Przepraszam, chodziło mi o gościa z 15.38:)

Gość gość
nie jesteście chrześcijanami nie chcąc dzielić się z innymi żonami swymi !!!

Gość gość
Eee tam dooopa nie szklanka i nie pęknie po jednym rypanku. On się z tym oswoi i będzie ok, zobaczysz.

Gość gość
gość dziś Eee tam dooopa nie szklanka i nie pęknie po jednym rypanku. On się z tym oswoi i będzie ok, zobaczysz. X Dokladnie przeciez kazda kobieta zdradza jak nie ty to inna by mu to zrobila

Gość gość
zdrada jest wtedy gdy jest świadoma , więc u ciebie zdrady nie było . Mąż nie ma powodu by odchodzić , a sąd to uwzględni i nie da rozwodu. Radzę ci uważaj na pierworodnych , 3/4 z nich to zarozumiałe pyszałki i deprawatorzy , a z odległości kilku metrów umieją czytać w myślach , niestety wykorzystują to nieuczciwie . Jak musisz z nimi rozmawiać to krótko i węzłowato , skracaj rozmowę i nie daj się wciągać w dyskusje. ( gość z 15.38)

Gość gość
Trzymaj sie.bajki ze ci cos dosypali do.drinka i daj czas mezowi zeby ochlonal, jak kocha to sie.nie.rozwiedzie.ale.tzreba na to mnostwo czasu