Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać rodziców?

Polecane posty

Gość gość

Zbliżają się moje 18. urodziny. Nie zapraszam zbyt wielu znajomych- max. 13, uważam, że najprawdopodobniej będzie łącznie ze mną będzie 9. Z rodziny też zbyt wielu osób nie będzie- max. 20. Rodzice chcą wyprawić w jakiejś sali. Jestem przeciwna, ponieważ: a) nikt nie będzie czuł się swobodnie, b)zupełnie inne preferencje muzyczne, c) chcę spędzić czas i z tymi i z tymi, a wiadomo, że spędzę ze znajomymi, d) nawet w dość małej sali będzie poczucie, że jest mało osób. Naprawdę chcę fajną imprezę ze znajomi, bez rodziny jest inna muzyka, swobodne żarty, tańce (byłam na paru różnych 18, więc wiem). Mam dość duży dom z działką, chciałabym raz zaprosić rodzinę- posiedzieć na spokojnie, pewnie max. do 22, a kiedy indziej zaprosić znajomych na całą noc. Byłam na urodzinach w domu- po prostu wspomnienia do końca życia! Dużo alkoholu, ale piliśmy z głową- żadnych zgonów, dobra muzyka, śmieszne żarty, ogólnie wielka swoboda. Przy rodzinie, a tymbardziej w sali można o tym zapomnieć. Mama zgodziła się, żebym zaprosiła ich do domu pod warunkiem, że będą z tatą i siostrą na górze... Odpada... Jeśli pomyślę, że na urodzinach mojej przyjaciółki siedzieliby rodzice na górze... Nawet nie można puścić jakiejś zboczonej piosenki, ani swobodnie powiedzieć "kurwa". Jak ich przekonać? Nie licząc tego, że maksymalnie bym się im podlizywała do tego czasu. Ma ktoś jakieś doświadczenie lub fajny pomysł?

Gość Mirosław faIIus
WYPIERRDALAJ

Gość gość
Słucham? Aha.