Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojace rozmowy

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem 2 lata. Poznalismy sie przypadkiem i praktycznie odrazu zaiskrzylo. przez pierwszy rok bylo wspaniale ale juz od dluzszego czasu mamy spore problemy. Nasz zwiazek powoli sie rozpada a ja nie wiem co robic. Od kilku miesiecy nie moge przestac myslec o jego "przyjaciolce". Zanim sie poznalismy byl zareczony, w jwgo zwiazku sie nie ukladalo i podczas wyjazdu do polski (mieszkamy za granica) zdradzil swoja narzeczona z ta dziewczyna( nie przespali sie ale bylo blisko). Rozstal sie z partnerka. Kiedy poznal mnie nie przestal utrzymywac kontaktu z ta dziewczyna. Rozmawia z nia do tej pory. Zawsze mi mowil zebym sie nie przejmowala ze tym razem na to nie pozwoli i ze mnie kocha. Ja jakos i tak nie potrafilam sobie z tym poradzic. Niedlugo ma jechac na 3 tyg do Polski. Bylam zdesperowana i jak nigdy tego nie robilam ,tak sprawdzilam jego wiadomosci. A tam .. ona wysyla do niego zdjecia, on pisze ze jest piekna, nazywa ja slonce. Ona mu pisala ze jedzie w jego miejsce zamieszkania na wakacje to on zaproponowal zeby pojechali w tym samym czasie i zeby pozniej ona przyjechala do niego na tydzien. Przenocuje u niego w pokoju. Nie wiem czy pisal to powarznie, nie chce mowic ze sprawdzilam jego widomosci, co mam robic? Strasznie go kocham i nie chce stracic tego co jest miedzy nami.

Gość gość
czego nie chcesz stracić ? między wami już nie ma nic !on Ciebie nigdy nie kochał !!