Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta za szybko chce ślubu

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się od roku z kobietą 31 letnią, ja mam 35 lat. Ona mnie kocha i ja ją też. Problem pojawił się niedawno, gdyż ona myśli już o ślubie! Mówi, ze nie ma zamiaru randkować, ze ma 31 lat i dla niej priorytetem jest założenie rodziny, domu i małżeństwo, a ja jeszcze nie jestem gotowy po tak krótkim czasie znajomości.

Gość gość
To czekaj babka latka i bedzie zima. nigdy nie doczekasz sie ,bo majac 35 lat to jeszcze siusisk jest dziecinny.

Gość gość
Ile jesteście razem?

Gość starszy ziom
młodszą szukaj, po 30 mają parcie na zakładanie gniazda, taka ich natura

Gość gość
Jesteśmy razem rok, a znamy się 2 lata.

Gość zawsze młodsza
przeroohaj ile dasz rade i bierz z 5 lat młodszą, na co ci stara baba po 30 już? za pare lat 40 i już próchno, wiem co mówie

Gość gość
ja tam jak faceta mam juz dosyc a mam nowego na oku to zaczynam byc namolna na ślub facet dezerteruje i mam spokój

Gość gość
Moi rodzice wzięli ślub po 6 miesiącach znajomości i są ze sobą już szczęśliwi 30 lat. Teraz to faceci bronią się jak mogą przed odpowiedzialnością i rodziną. Znaczy nie faceci tylko pi%pki.

Gość gość
Potem kiblują stare dziadki na kafeterii i jęczą, że żadna ich nie chce do seksu albo mają wirtualne stosunki sami ze sobą.

Gość gość
Moi rodzice pobrali się... po 2 miesiącach znajomości i są do dziś bardzo szczęśliwym małżeństwem. Brali ślub, gdy mieli po 20 lat. Niedługo będą obchodzić 40 lecie małżeństwa. Ja myślę, ze teraz większość facetów jest po prostu niedojrzałą i wieku ponad 30 lat i są zwyczajnymi pipami i tchórzami,a nie mężczyznami!

Gość gość
To prawda. Moi pobrali sie mając 23 i 24 lata, a żyli ze sobą do śmierci ojca, 49 lat.

Gość gość
Kobieta chce slubu - źle, dokopać jej, niech zostanie sama. Kobieta nie chce ślubu: feministka! karierę by robiła! zamknąć ją w kuchni, niech się nauczy pokory. Cokolwiek robi kobieta, jest złe. Chyba że ma dużo kasy, chce za was wyjść, gotować, latać ze ścierą, prać i nadstawiać zawsze kiedy macie ochotę - o, to wtedy jest luzik, cnota czy jak to tam nazywacie wszyscy co do jednego od lewej do prawej.