Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie będę miła dla chłopaków!

Polecane posty

Gość gość

Każdy taką olewa... Was kręci jak dziewczyna was olewa i ma gdzieś! Tacy jesteście na miłe i sympatycznie spojrzycie jak przyjaciółkę ale iskra wam się pojawia jak jest taka co ma was gdzieś i się bawi wami! Z irytowana i sfrustrowana.

Gość gość
kolejna co leci na bad boyów a potem narzeka

Gość gość
Przecież to ten świr od ubliżania kobietom wcielił się w dziewczynę, żeby potem móc sobie samemu odpowiedzieć.

Gość gość
To już wygląd świadczy czy jest się bad boyem?

Gość gość
Hej jestem Marcin, mam 27 lat i co należy najbardziej tu uwzględnić w oczywistym tego słowa znaczeniu jestem ZAE*BISTY ,INTELIGĘTNY i PRZYSTOJNY,szczególnie te trzy atuty podkreślam z dużej litery bo wiadomo jak to bywa...współczesne Kobiety mają problemy z dostrzeżeniem prawdziwego czułego mężczyzny jakim to jestem właśnie Ja. Kobieta której szukam powinna mieć grubo hajsu , stawiać mi browary i nie tylko,wiadomo jak to dojrzały inteligentny mężczyzna mam potrzeby,sex standardowo 3 do 9 razy dziennie,tak tak dziewczyny ..to ja ,nie wyżyty samiec alfa i powinna wyglądać jak rasowy lachon nawet bez tapety :P Pamiętaj tylko jeden krok dzieli Cię od poznania za*ebistego mężczyzny PISZ ! tel. :737370791