Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test owulacyjny elektroniczy clearblue z buzka

Polecane posty

Gość gość

Czy warto?sa dosyc drogie, warto je kupic?

Gość gość
Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest tester na ślinę, taki jak afrodyta. Kosztuje niecałe 90zł ale jest wielokrotnego użytku więc dużo bardziej opłacalny.

Gość gość
kiedyś o tym słyszałam. A powiedzcie mi, można go stosować, tzn czy sprawdzi się również przy nieregularnych cyklach?

Gość gość
Sprawdzi sie przy niezbyt długich cyklach. Tych paleczek testowych jest iles tam, a zaczac trzeba chyba a w szostym dniu, wiec przy dlugim cyklu moze zabraknac paleczek, zanim nastapi owulacja, wiec musialabys dokupic.

Gość gość
Ja właśnie zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu stosowania tego testu, wczesniej przez 4 miesiące stosowalam testy owul paskowe, ale te z buźka sa mega wygodne, nie trzeba porównywać kresek co nieraz jest trudne, poprostu patrzysz czy jest buźka czy nie. W opakowaniu jest 10 sztuk, zuzylam tylko 4 ale ja mam cykle regularne i mniej więcej wiedziałam kiedy mam owulacje.

Gość gość
gość 2016.07.16 kiedyś o tym słyszałam. A powiedzcie mi, można go stosować, tzn czy sprawdzi się również przy nieregularnych cyklach? Tak. Moim zdaniem nadaje się właśnie idealnie, bo starcza na ok 2 lata więc nie trzeba nic dokupywać.