Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ladnie schudlam a teraz znowu zaczynam sie obzerac

Polecane posty

Gość gość

ladnie schudlam a teraz znowu zaczynam sie obzerac

Gość gość
Najgorzej jest wieczorem :( wtedy to po prostu rzucam się an jedzenie. Czuje, ze zaczynam przybierać i jak tak dalej pojdzie to za pare mies będę wazyc tyle samo co przed odchudzniem. I od razu zaznacze, ze odchudzałam się zdrowo ( dieta od dietetyka) żadne glodowki itd. Nie wiem jak sobie samej prztlumaczyc żeby trochę oprzytomnieć nie chce znowu wygladac jak locha . Nagadajcie mi ;)

Gość gość
A ile schudłaś i w jakim czasie? Podaj wzrost i masę startową.

Gość gość
Zrob sobie extra ładne zdjęcie teraz w ciuchach, o których wtedy mogłaś tylko pomarzyć. Powies je sobie gdzieś razem za zdjęciem, na którym bylas najgrubsza i najgorzej wyszlas. Czy to na lodówkę, czy na szafce ze słodyczami czy jeszcze gdzieś, gdzie często spoglądasz.

Gość gość
A dlaczego już nie stosujesz diety? jak dietetyk dobiera dietę to powinno się już zawsze ją stosowac-chyba ze była jakaś typowo pod zbijanie wagi, to teraz idź drugi raz i niech ułoży taka na utrzymanie wagi. niestety z jedzeniem jest jak z alkoholem-to nałóg. teraz musisz się trzymać żeby znów nie zatracić się w objadaniu.

Gość gość
mam podobny problem szchudłam ,przytyłam i teraz znów się odchudzam j jestem na siebie mega zła .....najgoresze jest to ze gdy jestem zła zestresowana ciagnie mnie do słodyczy

Gość carrieres
dziewczyny musicie się trochę wysilić i poszukać substytutów słodkiego itp.. wszystko da się zrobić, nawet lody teraz jem ale te które zrobię sama :) przepisów na takie cuda w internecie jest mnóstwo.. wystarczy odżywka białkowa i można piec ciasta i to jakie sie chce :D ja w 2 miesiące zrzuciłam 12kg, brałam jeszcze tabsy iqgreen żeby się wspomóc zieloną kawą. ale wagę utrzymuję do dziś, wystarczy zmienić nawyki raz na zawsze:)

Gość gość
Widocznie dietetyk był do niczego. Zła dieta, za mało kaloryczna. Teraz powinnaś iść po dietę na utrzymanie aktualnej wagi.