Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Marcin i jestem Zaebisty :D

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem Marcin, mam 27 lat i co należy najbardziej tu uwzględnić w oczywistym tego słowa znaczeniu jestem ZAE*BISTY ,INTELIGĘTNY i PRZYSTOJNY,szczególnie te trzy atuty podkreślam z dużej litery bo wiadomo jak to bywa...współczesne Kobiety mają problemy z dostrzeżeniem prawdziwego czułego mężczyzny jakim to jestem właśnie Ja. Kobieta której szukam powinna mieć grubo hajsu , stawiać mi browary i nie tylko,wiadomo jak to dojrzały inteligentny mężczyzna mam potrzeby,sex standardowo 3 do 9 razy dziennie,tak tak dziewczyny ..to ja ,nie wyżyty samiec alfa i powinna wyglądać jak rasowy lachon nawet bez tapety :P Pamiętaj tylko jeden krok dzieli Cię od poznania za*ebistego mężczyzny PISZ ! tel. :737370791

Gość gość
Durna palko na taki beznadziejny tekst nikt ci nie odpowie, nawet tirowa

Musicie wiedzieć, że moja z******tość ma wiele twarzy. Zupełnie jak ten Grej, na którego punkcie szaleją laski, a którego nienawidzą faceci. Ale cóż ja na to poradzę, że jestem z******ty? No, nic nie poradzę. Powiem wam, że jak wychodzę z domu, na ulicy szał. Panny, mężatki, wdowy i rencistki stają, rozdziawiają gęby i patrzą na mnie, niczym na obrazek ze świętym Sebastianem. Wiecie który to, ten, gdzie artysta namalował błogosławionego bez majtasów, odbierając mu nawet przepaskę biodrową...

Gość gość
Panie z.........moze to mania, to co pan tu pisze.Swieci sa skromni, nie maja nic z proznosci, nie wyobrazam sobie jak z takim mysleniem przyjmie pan z.........starosc, a co na to laska, ktora pana podtrzyma, gdy chod chwiejny

Gość gość
Dupki ponadprzecietne

Gość gość
Sadystyczne dna