Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninja_GIRL

test ciązowe

Polecane posty

Gość Ninja_GIRL

Dziewczyny czy zdarzylo Wam sie zeby test ciazowy pokazal 1 kreske mimo ciazy a nie byl robiony za wczesnie tylko np w dniu spodziewanej miesiaczki lub pozniej? normalnie mam bardzo krotkie cykle 22-25 dni i tendencje do raczej jego skracania niz wydluzania teraz minal juz miesiac i 1 dzien od ostatniego okresu i dalej nic test wyszedl negatywny. Nie wiem czy mam go uznac za wiarygodny czy robic kolejny? test quixx. Tydzien temu mialam bole jak na okres , ktory oczywiscie nie przyszedl, w nocy teraz znowu ale nadal nic.W dodatku wczoraj goraczka 38 stopnii i bole glowy silne, ale tylko wczoraj. zero chorob, zmian klmatu czy silnych stresów

Gość gość
Może się tak zdarzyć, ze w dniu spodziewanej miesiączki i nawet do kilku dni po niej test nie wykryje ciąży. Chyba najlepiej zrobić betę...albo powtórzyć test za 2 dni.

Gość Ninja_GIRL
poczekam jeszcze ze 2 dni i powtorze test jak okresu nie bedzie faktycznie nie chce ciazy:/

Gość gość
Dziecko ciąża to fajna sprawa oczywiście jak ma się u swego boku odpowiedniego partnera. ;) ile masz lat?

Gość Ninja_GIRL
jestem dorosla ale mam plany wyjazdowe za granice i inne nie ma w tym miejsca na dziecko seks byl z kims kogo lubie i dobrze znam ale to nie moj partner nie chce dziecka bo nie chce robic aborcji a bede zmuszona