Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie wyleczyc z niespelnionej miłości

Polecane posty

Gość gość

Od czego tu zacząć.. Otoz jestem zakochana (3 rok) w kims z kim nigdy nie bede. Jestem tego świadoma. Czuje, ze i on moze czuc do dzisiaj to co ja ( kiedyś wyznał mi ze sie zauorczyl ). Mimo to, do niczego nie doszlo hm fizycznie bo mogę z pewnościa podczepic to pod zdrade emocjonalna.. Mamy kontakt i regularnie sie widzimy . Jego zachowania sa rozne , czesto je interpretuje naprawde różnie. Ale sa tez dni w ktorych zblizamy się do siebie .. i wtedy wszystko to co układam sobie w glowie - rozpada sie na miliony kawałeczkow i czuje ogromną tęsknotę.. i jednocześnie zmeczenie tym wszystkim. Podjęłam decyzje aby odciac sie od niego całkowicie. Jestem chora z milosci? Co to jest?? Ile można rozpamietywac? Ile mozna analizowac ? Jak dlugo mozna w tym trwac? Wiem ze musze sama sobie pomoc bo mnie te huśtawki nastroju wykoncza nerwowo. Moze znacie sposób na wyleczenie w szybszym tempie?? Pomóżcie ..

Gość gość
Polecam: www.kobieceserca.pl

Gość psi_naparstek
szczekaj qrwo od samego rana lalalal :)

Gość gość
10.23 jaki jestes zabawny .. wszyscy cie tu uwielbiamy pajacu

Gość gość
a co autorko co cie trapi i jakie sa tego przyczyny. facet jest gejem, zonatym, impotentem czy alkoholikiem. a moze jest qrwa przebrzydla ktora sie zamierza mscic jak mala gnida?

Gość gość
Panowie to nie jest pytanie do was. :-) Piszący powyzej nigdy nie bedą wiedzieli co to jest miłość.

Gość gość
a od kiedy zauroczenie jest zakochaniem, czy miłością.

Piszący powyzej nigdy nie bedą wiedzieli co to jest miłość. x ale beda wiedzieli co to jest kobieca bezwolnosc i roznica miedzy tym co mysli, mowi i robi vide "podjelam decyzje" to lata swietlne od "przestalam sie spotykac" :-)

Gość gość
Autorka: 11.08 ma żonę. 11.14 wciaz mysle , ze zauroczenie to ten stan permanentnego zaslepienia połączonego z silnym pobudzeniem .. czysta chemia Ale minęło sporo czasu by moc myslec ze to coś więcej. Jezeli utrzymujemy kontakt od 3 lat to chyba nie jestem mu tak zupelnie obojetna? Jak to inaczej rozumieć? W ostatnich dniach nawet odczułamz jego str delikatna zazdrosc o kogos kto chciałby się zblizyc. Czy moge sie tak mylic?

Gość gość
11.24 Co to takiego? Juz czytam

Gość gość
Najkrocej? Filmy masz. Nie mowie,ze on nic nie robi ,ale sama to podtrzymujesz bujajac sie z tym. Albo konczysz to i bierzesz na klate to,co sie bedzie dzialo czyli bol,tesknota itp,albo bujasz sie z tym do usranej smierci. Drogi na skroty nie ma.

Gość gość
uwazam ze jak facet ma zone to nie powinien miec kolezanek i utrzymywac z toba kontaktu. cos takiego nie miesci mi sie w glowie. on jest bardzo nie w porzadku

Gość gość
jak zapomnieć? nie myśleć, czas tylko czas

Gość gość
zastrzel jego szmate z pocisku niejednolitego zeby ja gorzej przerylo

Gość gość
Autorka: ..to nie to. Zagłebiajac sie w swoje myśli, oceniajac swoje posuniecia i czesto podchodzac z dystansem do tej syt. Nasuwa mi sie jednak .. dziwne uzależnienie. Postawiłam sobie diagnozę i czas sie wyleczyć Obmyslalam rozne sposoby , nawet taki jak szczera rozmowa z nim ( nie bylo by problemu) Ale to juz wykreslam bo na 90% to uczucie jest odwzajemnione i nie chce uslyszec z jego ust cokolwiek co zburzylo by moj plan. Ewakuacja to najlepsze rozwiaznie. Zrobie to powoli.. ale definitywnie .

Gość gość
11.32 wczoraj.

Zrobie to powoli.. x hahaha, zebym w razie czego mogla sie wycofac i nie miala wyrzutow sumienia wobec podjetej decyzji kobiety uwielbiaja oszukiwac same siebie

Gość gość
[cząstkę -by z osobowymi formami czasownika, w tym, dla pewności ;) także w trzeciej osobie liczby poj, piszemy łącznie: byłoby, poszłoby]

Gość gość
Autorka 11.31 do tego dąże. Aby przestac myslec musze przestac go najpierw widywac, nastepnie schlodzic do zera te wiadomosci ktore zazwyczaj on wysyla Wlasnie tego sie spodziewam ( znając go ) ze bedzie pisal , pytał dlaczego uciekam? Jestem tego pewna- ze tak będzie.

Gość gość
psie nie tak latwo ci pojdzie pozbycie sie mnie :D

Gość gość
Zawszd szczery, mysle, ze autorka tego nie zrozumie, niestety dla siebie.

Gość gość
to nie myśl ;)