Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku mężczyźni z reguły chcą mieć dziecko?Pytanie do mężczyzn i kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Na razie mam 20 lat i nie mam chłopaka, ale chciałabym wiedzieć po jakim czasie znajomości czy od ślubu faceci chcą dziecko? Czy chcą by ostateczną decyzję podjęła kobieta czy naciskają? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?

Gość gość
O rany, każdy facet ma inaczej (i każda kobieta też). !! Mój mąż poczuł sie gotowy i chętny na dziecko jak miał 28 lat i bylismy małżeństwem 2 lata. jego dwóch kolegów w jego wieku - a ma teraz 33 - nadal nie czuje się gotowymi ... a maja żony i one obie są juz gotowe. znam faceta który chciałby - bez jakiegoś szału, czy coś, nie ma parcia na bycie tatusiem, ale chciałby niedłguo - a jego żona nie bardzo. oboje mają coś 33-35 lat. znam faceta który świadomie wziął ślub mając 24 lata, teraz dziecko ma rok (ślub nie był w ciąży brany!) i facet się sprawdza jako ojciec znakomicie, a został ojcem mając 26 lat. jask widać niektórty są gotowi mając 25 lat, inni mają 40 i nie wiedzą nadal sami czego chcą i są ludzie, którzy nei chca mieć dzieci i już - i to ich sprawa. i mają takie prawo!