Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 20

Polecane posty

Wygląda na to, że coraz więcej instytucji na świecie nie poznaje się na "dobrej zmianie". To znaczy oczywiście są niedoinformowane, nie mają pojęcia, co się naprawdę dzieje w Polsce, no ewentualnie są naiwne i głupie, bo słuchają podszeptów wrogów Polski, którzy nadają na własną ojczyznę za granicą, i czytają wrogie gazety, wiadomo, jakie i przez kogo opłacane. x No bo weźmy taki na przykład amerykański Departament Stanu, czyli po prostu ministerstwo spraw zagranicznych. Co za ignorancja, nie ma pojęcia o reformach, nie ma pojęcia, jak się dobrze Polska zmienia, no bo gdyby wiedzieli, to przecież rzecznik Departamentu Stanu nie mówiłby takich głupstw jak ostatnio, że prezydent Barack Obama i sekretarz John Kerry będą pytać w Warszawie o przestrzeganie demokracji w Polsce. x Całość: http://tnij.org/i5bkmx0

cd.... x Do tej pory Amerykanie milczeli, nie było oficjalnych sygnałów, raczej delikatne sugestie, że coś szwankuje we wzajemnych relacjach i że nastąpiła zmiana w postrzeganiu Polski. Staliśmy się kłopotem. I nagle Amerykanie przestali milczeć. Tuż przed przyjazdem do Warszawy na szczyt NATO. Tak jakby nie chcieli legitymizować tego, co w Polsce się dzieje, jak traktowany jest Trybunał Konstytucyjny i wydawane przez niego orzeczenia. x Wygląda na to, że nikt nie nabrał się na opowieści o szukaniu kompromisu, bo ten retoryczny już zwrot został wystarczająco ośmieszony. Wiadomo, że żadnego kompromisu nie będzie. PiS chce przeczekać do szczytu i wizyty papieża, a potem będzie czekał do grudnia, by wprowadzić do Trybunału męczennika profesora Karola Zaradkiewicza i zrobić go nowym prezesem. Wygląda to na prosty plan.

Jarosław Kaczyński wytypował miejsca przy Krakowskim Przedmieściu, w których chce postawić pomniki Lecha Kaczyńskiego i ofiar katastrofy smoleńskiej. Choć obie lokalizacje są na gruntach miasta i pod opieką stołecznego konserwatora, szef PiS nie pytał ratusza o zdanie. x Całość: http://tnij.org/k6yh1o0 x x Działanie typowe dla pierwszego sekretarza pzpr-u... Dokładnie tak działali mają prawo w doopie. I jak widac godnego mają następce.

Obama to się Dudzie narażać nie będzie. Jest rok wyborów i demokraci walczą o głosy Polonii amerykańskiej. Już ćwiczył poparcie kodu u szybko się z tego wycofał jezyk.gif

Już sie naraził bo pytał się Dudy o stan polskiej demokracji. To raz. A dwa, że to nie o Obamę chodzi o o inne instytucje rządowe i parlamentarne USA.

Szmatławiec rydzykowy... x Prawie 5 mln zł – to kwota, jaką Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej stracił z powodu nieuzasadnionego zerwania umowy w sprawie geotermii toruńskiej przez poprzednie władze Funduszu. Sprawa trafiła do prokuratury. x x Jak widac uzasadnione było zerwanie umowy. Takie są fakty.

Gość gość
Fakty TVN.To wielka różnica z prawdziwymi faktami

Gość gość
PS Nie cytuj Wyborczej.Bądź trochę poważny. Nikt tego nie czyta.Co miesiąc spadek kupujących.

Gość gość
A może ty wyczytales te sensacje w Der Fakt ?

Gość gość
Już od lat nie czytam tabloidow takich jak Der Fakt i Wyborcza. Jestem poważnym czlowiekiem

Archeolodzy z Tel Avivu w jaskiniach na Zachodnim Brzegu odkryli właśnie dokument stawiający w nowym świetle życie i dokonania słynnego proroka. Dokument sporządzony jest w języku aramejskim, którego na codzień używał Jezus i jemu współcześni. Odczytane fragmenty wskazują, że Jezus ciężko sobie zapracował na miano pijaka i rozpustnika „zabawiającego się” się zarówno z kobietami jak i z mężczyznami. Czczenie pogańskiego bożka, związane z tym seksualne orgie i praktyki, plus chlanie na umór, to była codzienność ciagle żelaznego zdaje się kandydata na króla Polski. Jednym słowem rządzić nami może seksoholik i alkoholik. Podejrzenia, że ten Jezus to nie taki znów Jezus, istniały od zawsze, ale też zawsze były dyskredytowane przez Watykan jako „próby zniesławienia niebiańskiej postaci proroka i wiary chrześcijańskiej”. Tym razem Watykan będzie miał zdecydowanie bardziej pod górę. x https://tabloidonline.wordpress.com/2016/06/12/readinglist-25/#more-16853 x http://worldnewsdailyreport.com/israel-newly-found-second-century-scroll-claims-jesus-was-an-alcoholic/

gość dziś Już od lat nie czytam tabloidow takich jak Der Fakt i Wyborcza. Jestem poważnym czlowiekiem x x Poważny człowiek czyta jak najwięcej, żeby mógł sobie, na podstawie różnych spojrzeń na sprawę, określić własne zdanie.

Taki omamista idzie do kiosku i prosi o gazetę. Jaką gazetę? - pyta sprzedający. A omamista milczy bo nie wie o jaką gazetę mu chodziło....:D:D:D

Gość gość
Przyzwoity człowiek nie czyta tabloidow gdzie pisze Bauman ,Gross ,Sroda czy Michnik.Trzeba się szanować

Mądry człowiek czyta wszystko co może, żeby na tej podstawie wyrobić sobie własne zdanie. Nie czytając sztandarowego dzieła pewnego niemieckiego kaprala czy pewnego łysego komunisty, nie można ocenić tych postaci w sposób uczciwy. Itp, itd...

Gość gość
Nazywales mnie durniu "omamistom "gdy wkladałem ci do głowy ze Komorowski przegra wybory .Ze parlamentarne wygra PiS.Widzisz teraz jakie to były "omamy " ? .Kończę bo gadać z fanatykiem szkoda czasu.Bronisz dalej mafii.Broń. Jesteś smieszny.Mam jeszcze taki "omam ze PO skończy dokładnie jak SLD.

Nazwałem cie na podstawie tego co piszesz a co istnieje tylko w twoim omamie a nie ma tego w rzeczywistości, biedaku...:D Ale rozumiem twoją ucieczkę i niemożność,odpowiadania na merytoryczne pytania dotyczące tego co napisałeś. podobnie rozumiem, zastępowanie argumentów, inwektywami. Rozumiem, bo wiem, że tak postępuja prymitywy i prostacy...

Gość gość
prosze gazete którą? nie wiem :D

Kończę bo gadać z fanatykiem szkoda czasu. x x Jak widac z tego, fanatykiem wg omamisty jest człowiek który potrafi odpowiadać na pytania dotyczące własnych słow, a "niefanatykiem" jest człowiek który tego nie potrafi i ucieka albo udaje, ze go nie ma, w odpowiedzi na pytanie....:D A jak już nie może wytrzymac własnej frustracji z tego powodu, to próbuje obrażac rozmówcę w sposób prymitywny i prostacki...:O

Gość gość
W moim omamie Komorowski przegral wybory i PiS też. Rzeczywistość jest inna .He ha ha ha

I przyzwoitym człowiekiem wg omamisty jest człowiek który czyta tylko, to co zgadza się z jego poglądami. Innych rzeczy nie czyta bo byłby wtedy nieprzyzwoity...:D:D:D

Gość gość
gość dziś Przyzwoity człowiek nie czyta tabloidow gdzie pisze Bauman ,Gross ,Sroda czy Michnik.Trzeba się szanować x racja :)

Gość gość
gość dziś Nazywales mnie durniu "omamistom "gdy wkladałem ci do głowy ze Komorowski przegra wybory . 🌻 -> 1:0 dla gościa Ze parlamentarne wygra PiS.Widzisz teraz jakie to były "omamy " ? . 🌻 -> 2:0 dla gościa 🌻 Kto wygrywa? X PRAWICA wygrywa :) a lewica maszeruje na kody z krzykiem rozpaczy na ustach

Gość gość
A teraz gość sam sobie przyznał rację...smiech.gif x nie sam sobie ale ja Jemu :) 🌻 nie jeden gość przeca pisze z gościa :D