Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieniewiemczemu

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość bojesieniewiemczemu

Witam, nie wiem dlaczego ale bardzo się boję tego czy mogę być w ciąży. Ostatnio okres miałam 20 maja. Następny wypada mi mniej więcej za 4/5 dni. Dzień po okresie uprawiałam z chłopakiem petting. Nie doszło do wytrysku, zaznaczam także, że jestem dziewicą. Oboje mieliśmy na sobie bieliznę, jednak boję się, że jakimś cudem gdzieś ktoś coś dotknął i przedostało się trochę tego co nie powinno. Brzuch mnie boli trochę jak na okres, tak samo jajniki i kręgosłup u dołu od około 2 dni ale czytałam, że to także może występować we wczesnej ciąży. Za to ani biust mnie nie boli, ani nie mam stanów podgorączkowych. Z testem muszę czekać do pierwszego dnia planowanego okresu. Czy uważacie, że jest duża szansa na to, że mogę być w ciąży?

Gość gość
Hej Ja uważam, że nie jesteś w ciąży:) Troszkę panikujesz, a objawy to pewnie PMS:) Po tym co opisujesz jest to niemożliwe:)

Gość gość
Nie ma szans na ciążę

Gość gość
jejku dziecko ty nie petting a biologii sie poczuc:/ jak miałabys zajsc no jak??? nie jestes w ciazy idz poczytaj sobie troche bo zakładam, że jestes już prawie dorosła lub w wieku dorastania, a takie farmazony pieprzysz , że aż wstyd....

Gość gość
Tak, z całą pewnością jest to ciąża. Obejrzyj dokładnie całe swoje ciało, czy nie masz jakiegoś zgrubienia, opuchlizny, np na kolanie. Może to być ciąża pozamaciczna, w kolanie. -.- Dziewicom zawsze się wydaje, że się dotknęły i są od razu w ciąży. Weź sikę porządnie wy****aj z kimś, to Ci przejdzie ta pruderia.