Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż dostałm takiego maila czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Na bieżąco przeglądam jego pocztę bo znam hasło. Znalazłam u niego w koszu takiego maila - co myślicie? Czy to powdstawa do rozwodu? Hello! I really want to meet you! My name is Anna! I'm pretty lonely girl, I want to find a soul mate for serious relationship. I hope that you are interested in them? I'll post my photos to know with whom you communicate. I hope you like it! Sincerely, Anna! To przyszło z adresu nasti85mat@gmail.com.

Gość gość
Ty tak serio, czy trollujesz? To zwykły spam . Mnóstwo mam takich mejli.

Gość gość
To nie musi byc koniecznie trolling, autorka moze byc poprostu jedna z kalek umyslowych od ktorych tutaj sie doslownie roi.

Gość Spam lub wirus
Jeśli jeden e-mail ma rzutować na całe Wasze małżeństwo, to życzę... hm, szczęścia... Jeśli ten temat nie jest prowokacją, to napiszę, że dawniej sama otrzymywałam podobne wiadomości i na Facebooku, i na e-maila... To zwykły spam, głupota, nic nie warta treść... A nie daj, Boże, jeszcze z wirusem... Nie daj się zwariować... A może Twój mąż sam chciał Cię sprawdzić i zobaczyć, czy jesteś o niego zazdrosna, wysyłając tę wiadomość do siebie?... Skoro znasz jego hasło, to może chciał podgrzać atmosferę w Waszym związku?...

Gość gość
przecież to spam, mnóstwo ludzi to dostaje, nawet czasem ja, choć jestem kobietą