Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłamsięęęę

wściekłam się

Polecane posty

Gość wściekłamsięęęę

Muszę się wygadać, a nie mam z kim porozmawiać. Tak się zastanawiam czy rzucenie talerzem w ścianę ze złości to dobre rozwiązanie. Moja siostra wychodzi za mąż. Robią jakąś prezentację na ślubie, zdjęcia, filmy. Moja mama dała zdjęcia na prezentację. Na szczęście je zobaczyłam po cichu. Na jednym z nich jestem z moim ex. Jestem 9 lat po ślubie, mam 2 dzieci, wspaniałego męża. Gdybym zobaczyła to na weselu to chybabym zemdlała... Moi rodzice nienawidzą mojego męża, powód: za biedny, za mało wykształcony. Jego zarobki 2900 zł to dla nich żart. Dla mnie jest wspaniałym mężem, ojcem - najlepszym człowiekiem pod słońcem. Nigdy bym go nie zamieniła. Dla nich zerem. Nie sądziłam, że jest do tego zdolna. Dawno nie byłam tak wzburzona.

Gość gość
wcale Ci się nie dziwie, nagadałabym matce:O

Gość gość
Powiedzialabym, ze nie przyjde na te wesele bo to najgorsze chamstwo jakie mozna zrobic kochajacej sie rodzinie. Moglas potargac i spalic to zdj. Ja bym sie obrazila, choc nigdy tego nie robie to w takiej sytuacji yeblabym focha na calego.

Gość gość
porozmawiałabym jak dorosły człowiek o tym ale nie robiła fochów i jakiegos smiesznego obrazania sie ludzie sami oczekujecie pewnego poziomu dyskusji to sami go reprezentujcie...

Gość gość
przesadzasz to tylko zdjęcie,każdymiał jakąs przeszłość i bez sensu sie jej wypierac

Gość gość
każdymiał jakąs przeszłość i bez sensu sie jej wypierac X Oczywiście, że kazdy ma jakąs przeszłość. Ale takie zachowanie jest po prostu nie na miejscu. Zapewne ex'a rodzice uwielbiali?

Gość wściekłamsięęęę
Najgorsze jest to że na tej fotce robił mi fisting analny :(

Gość gość
Juz mogli sobie darowac to zdjecie :/ tez bym sie wkurzyla na twoim miejscu

Gość gość
Autorko, nie jesteś jedyna. U mnie kaliber może mniejszy, ale równie bolesny. Ja ze swoim ex nie jestem już 10 lat, zostawił mnie z dzieckiem jak córka skonczyła pół roku. Od 8 lat mam męża, mamy wspólne dziecko, oczywiście córka z pierwszego związku mieszka z nami, wszystko jest ok. A u nich na kominku stoi od 10 lat zdjęcie z chrzcin małej, jak obejmujemy się z exem jak gdyby nigdy nic.

Gość wściekłamsięęęęęęę
To był mój były chłopak, nie mąż. Zdjęcie było u rodziców w albumie czy innym miejscu. Nawet o tym nie pamiętałam. Było, minęło. Jak można być takim człowiekiem!!!! Mąż ma być dla mnie, nie dla rodziców.

Gość gość
Spoko, do mojego męża, 6 lat po ślubie, moja matka wystartowała przy całej jego i naszej rodzinie imieniem mojego byłego. Podobnie jak u Ciebie, autorko - obecnego matka nie akceptuje, a poprzedni był cudowny. No ale co właściwie zrobiłaś? Jak zareagowałaś?

Gość gość
To jest zwykla zlosliwosc ze strony rodzicow, znam ten bol. Moja zona jest od 6 lat porownywana do mojej ex, i nie zanosi sie na to zeby sie to kiedys skonczylo.

Gość wściekłamsięęęęęęę
Nic nie powiedziałam, po cichu zabrałam to zdjęcie i zakleiłam kopertę. Mama o tym nie wie. Mąż wie i nie był zaaachwycony.

Gość gość
Ano tak, ale nieudany jest, bo mało zarabia. Rodzice mają rację. Nie po to cię wychowywali całe życie, żebyś wychodziła za mąż za goło/du/PC/a.