Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet u którego sprzątam

Polecane posty

Gość gość

jak spotka mnie gdzieś na mieście to pali buraka, ale się nie przywita. Czemu? Czasami też gapi się jak sroka w gant, ale się nie przywita... Hmmm....wtf?

Gość gość
bylo polerowanko ci.pki?

Gość gość
Zjazd!Proszę o poważne odp.!

Gość gość
czyli on tobie nic. to ty mu polerowalas berlo: i klejnoty?

Gość gość
chyba ty...zapomnialam jakie to forum

Gość gość
Prosze o normalną odpowiedz!

Gość gość
może mu wstyd na ulicy i nie chce ci powiedzieć dzień dobry żeby ktoś nie pomyślał że taki jak on zadaje się z niższą sferą

Gość gość
Myślę, że wstydzi przyznać się do znajomości z kimś z niższej kasty, ze służącą jak by nie patrzeć.

Gość gość
Myslicie?Ale ja na codzień nie wygladam jak nizsza sfera, a poza tym jestem studentką. Chodze tez do tych samych lokali co on.

Gość gość
też bym nie powiedział babie, która u mnie sprząta DZIEŃ DOBRY. chodzicie do tych samych lokali powiadasz? jesteś aż z takiej wysokiej sfery, że komuś chatę sprzątasz?

Gość gość
Nie jestem babą, to raz! A dwa to niby czemu?Kultura tego wymaga. I tak, chodzimy do tych samych lokali, bo on chodzi do lokali klasy średniej!. A sprzątam aby sobie zwyczajnie dorobić w czasie studiów.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
zwyczajny burak bez klasy i kultury zachowanie godne nowobogackiego i to mocno buraczanego.

Gość gość
no dobra ale chciałaś opinii ludzi, a jak ci powiedzieli to czujesz jakieś dziwne wzburzenie.Co z tego że chodzicie do tych samych lokali, w lokalach są różni ludzie , są ustawienie i bogaci i tacy co nie mają pieniędzy na pepsi przy barze

Gość gość
Ok., chciałam opinii, ale nie nazywania mnie "babą"! Napisałam, że chodzimy do tych samych lokali tylko dlatego, że ktoś tu zasugerował, że jestem plebsem, a ja sobie po prostu dorabiam, bo studiuję i nie chcę w 100% być na utrzymaniu partnera. Uderzyło mnie to jak spotkaliśmy się na mieście, a on spalił buraka i nic. Mnie uczono aby osobą, które znam mówić "dzień dobry". Co ciekawe jak jedzie samochodem i mnie mija gdzieś, to już nie ma problemów z tym żeby mi kiwnąć.