Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku wasze niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

ZacZęły przekrecac sie z brzucha na plecy? Pytam bo moja corka ma prawie 8 miesiecy i dalej tego nie robi. :( z plecow na brzuch juz dawno sie nauczyla, siedzi stabilnie od miesiaca, troche pelza, obraca sie na macie jak lezy na brzuchu, podpiera sie na rekach ale przekręcić sie nie chce...troxhe sie martwie; ( czy ktoras z was miala podobny problem?

Gość gość
Sporo dzieci tego po prostu nie robi.

Gość gość
Mój synek ma 8 miesięcy i też tego nie robi. Z pleców obraca się od 5 miesiąca, a z brzucha na plecy nie. Czasami się obróci, ale a podłodze może się odwrócił ze 4 razy w sumie i to chyba bardziej przez przypadek.

Gość gość
Ucięło mi część wypowiedzi. Pisałam, że czasem odwróci się na czymś miękkim, np. na łóżku.

Gość gość
Podobno nie wszystkie dzieci się odwracają, tak przynajmniej twierdzi moja pediatra

Gość gość
To moze jeszcze poczekam ze dwa tygodnie... na razie staram sie z nia wiecej turlac i obracac na lozku.moze zalapie o co chodzi a jak nie to chyba skonsultuje sie z pediatra :/

Gość gość
Moja córka nie odwracała się w ogóle z brzucha na plecy, teraz ma 4 latka i jest świetnie rozwinięta. To jest chyba tak jak z raczkowaniem. Bardzo dużo dzieci nie raczkuje wcale, tylko od razu wstają.