Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przeżyć do poniedziałku za 42 zł?

Polecane posty

Gość gość

Wypłatę mam 20-go, a skarbówka zablokowała mi moje ostatnie środki na poczet niezapłaconego mandatu, w związku z czym do poniedziałku mam zaledwie 42 zł. Jak przeżyć?

Gość gość
Kupić 3 chleby, margarynę, sos pomidorowy, cebulę, makaron,a pozstałe 10-15 zł odłożyć :D

Gość gość
W ogóle takie blokowanie środków na koncie jest zgodne z prawem? Nie mogli tego zrobić po wypłacie, tylko akurat gdy miałem ostatnie pieniadze na życie? :/

Gość gość
Dasz radę jak masz jakieś przyprawy, zioła, ja mam 100zł na miesiąc, bo skończyłam pracę 20, gość miał zapłacić 30, potem niby 11, a nie mam dotąd kasy na koncie.

Gość gość
Ja zawsze jak mam kasę kupuje worek ziemniaków na giełdzie towarowej 25 kg za 18 zł i kilka tacek filetów z kurczaka w biedrze lub lidlu I głód nie grozi wydaje na to jakieś 60 zł i mam spokój na 10 dni, a ziemniaków starcza na miesiąc :D

Gość Murad
A ja mam 15zł,nie mam pracy,znajomych i jakoś żyję.Za to kupię jedzenie do niedzieli ,coś sie ugotuje i przeżyje.Dojazdy rowerem. Taki mamy kraj ,tylko dla bogatych,w pełni zaradnych i dobrze ustawionych.A jak ktoś ma z czymś problem to już na margines

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona