Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasza siostra jak dzwonicie do niej to tez tak was olewa ??wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

moja siostra ma lat 30 a ja 33 lata. jestem starsza ,ale od zawsze moja siostra traktuje mnie jak kogoś gorszego..od zawsze jak rozmawiam z nia i pytam o cos to ona nie słucha ..ciągle mowi ze nie ma czasu bo pracuje(jest nauczycielką).. kiedy dzwonie do niej to ona ciągle mówi tylko o sobie ,a kiedy zmieniam temat od razu kończy rozmowe ,albo jak jej cos nie pasuje i mówie cos co ją pokazuje w zlym swietle..od razu rzuca słuchawką.. dzis dzwonilam do niej zapytac co tam slychac a ona do mnie zaczęla sie drzec ,że nie ma czasu i zebym szybko mowila co chce bo ona robi do szkoly papiery itd..ja jej powiedzialam ,że przeciez mogla sobie wczesniej zrobic bo caly weekend siedziala i nie robila nic.tak sie wkurzyla ze trzasnęla sluchawką. natomiast gdy dzwonią do niej obcy ludzie albo znajomi to potrafi z nimi po kilka godzin gadac..i wtedy jakos nie mówi ze nie ma czasu. cz tez tak macie ze swymi siostrami?

Gość gość
ona mieszka z męzem i rodzicami w jednym domu a ja mieszkam 200 km od nich. przyjezdzam na weekendy czasem i widze ,że ona nie robi nic do szkoly a potem sie wyzywa na mnie jak jej zwróce uwage ,że mogla wczesniej robic sobie lekcje czy cos innego. dzwonie czasem by zapytac jak sie czuje itd..a ona zawsze ta sama śpiewka:"co chcesz?nie mam czasu nawet zjesc ani sie wysikac przeciez" i tak ciągle.

Gość gugusiakiwa
ona chyba już tak ma i nic nie poradzisz...

Gość gość
to juz bylo

Gość gość
jak to bylo?? pierwszy raz o tym pisze dzis..

Gość gość
a bylo cipciu bylo, siedze tu od 3msc i byly te watki o olewaniu przez siostre nauczycielke :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
To zrob tak ze przestajesz dzwonic i czekasz az ona pierwsza sie odezwie, jesli tego nie zrobi, znaczy nie zalezy jej na kontakcie. Jesli zadzwoni z pretensjami ze sie nie odzywasz, to zastosuj metode lustra, sama wyskocz z pretensjami, ze jak ty dzwonisz to ona ma pretensje ze jej przeszkadzasz, wiec uznalas ze poczekasz az bedzie miala czas skoro taka zajeta, a poza tym masz dosyc juz jej darcia mordy, i sama zacznij wylewac siostrze zale ze tak ci zle a potem urwij rozmowe zeby nie sluchac jej zali. Mowie ci autorko, metoda lustra czyli odwzorowanie zachowania jest rewelacyjne, a jakiez zdziwienie wywoluje u tych ludzi? Wychodzi na jaw ich buta, zuchwalosc, beszczelnosc, egoi i egocentryzm, nie tolerują i nie mogą pogodzić się że ktoś zachowuje się tak jak oni, taaak... Typ ludzi co swojego pod nosem nie widzą a cudze pod lasem zobaczą...

Gość gość
twoja siostra to egocentryczka

Gość gość
moja jest taka sama