Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka85

Dziwna miesiaczka...Moze mial ktos podobnie? I jaka byla przyczyna?

Polecane posty

Gość izka85

Witam! Miesiaczke dostalam regularnie gdyby nie: -plamienie geste,brazowe wyprzedzone na dwa dni przed -dnia 28 mialam juz obfite krwawienie ktore trwalo 2 dni -po dwoch dniach brazowe plamienie..i po okresie Zawsze moja miesiaczka trwala piec dni i do trzeciego dnia krwawilam.A teraz nie wiem od jakiego dnia mam liczyc na nowo cykl.Zawsze sie mowi,ze od pierwszego dnia krwawienia ale to ile wtedy dwa dni okres tylko byl?

Gość izka85
Dodam,ze wspolnie z narzeczonym staramy sie o dzidzie i wyszloby na to,ze pieknie trafilismy w owulacje.Wiadomo,ze owulacja to nie wszystko.Trzeba miec jeszcze odrobine szczescia...

Izka85 stres, który towarzyszy staraniu się o bobaska może sporo narozrabiać. Ja chociaż wtedy jeszcze nie panikowałam, że się nie udaje miałam podobny przypadek.... myślałam że jestem w ciąży bo okres był inny, dziwny... poszłam na B HCG. Ciąży nie było... za miesiąc podobna sytuacja.... i dowiedziałam się, że stres wypływa na różne hormony, które odpowiadają również za miesiączkę... i nie należy cię tu niczego doszukiwać :) mało tego jeśli okres spóźniał by się a faza fl była by dłuższa od 16 dni jest ryzyko, że mogło by być to wczesne poronienie, na skutek ciąży biochemicznej. Teraz staram się mniej przejmować takimi rzeczami i okazało się, że przez okres koło 1 roku przeszłam chyba ze 5 @ które były dziwnymi krwawieniami ehh taka ta uroda kobiet

Gość gość
Woris...Dziekuje za wypowiedz w mojej sprawie :) Moze cos w tym jest.Bylam po miesiaczce u ginekologa to powiedzial ze mam za duze endometrium a mialam 8 mm w 6 dzien cyklu.Zobacze kolejny cykl jak to bedzie

Gość izka85
Takze moje miesiaczki moga byc z innego powodu,nie zluszcza sie jak powinno..

Gość gość
a dlaczego nie złuszcza się tak jak trzeba?

Gość izka85
Podobno choruje na endometrioze...