Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem non stop senna i zmęczona, podejrzewam że mam nowotwór

Polecane posty

Gość gość

poniewaz zrobilam wszystkie badania, od morfologii po badania hormonalne, estrogeny, testosteron, prolaktyne, tarczyce z tym rozszerzonym drogim badaniem, biore regularnie chelatowane witaminy, D3, żelazo jestem po prostu załamana, nie mam nawet 30 lat a czuje sie jak emerytka, lekarz rozkłada ręce i kaze mi isc...do psychiatry (pewnie mysli ze jestem hipochondryczką) a ja czuje ze jestem zmęczona, teraz siedze i ziewam a jest dopier o18, rano z trudem wstaje, ide do pracy i mam ochote isc spac, w ogole nie ma we mnie energii, jako nastolatka nie wiedziałam co ze sobą zrobic, az mi się ręce trzęsły, bylam non stop ''podniecona'', milion pomyslow a teraz dupa Czy dopada mnie powoli STAROŚĆ ? czy to jest ''dorosłosc'' i tak ma byc ? zauwazylam, ze ludzie którzy zyją na zasiłkach, na pomocy z mopsu, caritasu, tych programów 500 plus, ogolnie nieroby i lenie są ciagle usmiechnięc****ełni energii, chyba powinnam rzucic tez prace ?

Gość gość
zapisz się do onkologa,można bez skierowania tam iść,nawet jak trochę poczekasz,i zbadaj OB w krwi,jak OB masz w porządku to raczej nowotworu nie masz

Gość gość
To zmęczenie.

Gość gość
i może masz anemię,czegoś w twoim organizmie brakuje,nie wiemy co jesz a co nie

Gość gość
kiepska praca, kiepskie towarzystwo, brak pespektyw, brak fajnych znajomych, wakacji, imprez, brak zainteresowania ze strony facetów - moze masz to samo co ja ? chcialabym to wszystko zmienić, ale poki co brak kasy by wyjechac, a na start potrzebne są pieniadze, wynajem itp

Gość gość
Depresja? Stres?

Gość gość
Bolerioza?Chociaz chyba nie, nie masz bolu w miesniach

Gość gość
natomiast jeżeli OB masz złe i anemia ci nie przechodzi to idz do Onkologa

Gość gość
naprawdę nie zwlekaj z tym onkologiem może też hematologiem,bo albo ci czegoś brakuje w organizmie albo coś ci to podjada

Moim zdaniem zwykłe wypalenie - przydałyby się wakacje z prawdziwego zdarzenia bez telefonu ani innego kontaktu ze światem.

Gość gość
Ja mam takie objawy, choruję na hashimoto ale pisałaś, że masz wszystko w normie, co nie znaczy, że ok

Gość gość
może zła dieta,za mało słońca,za mało ruchu i powietrza albo w otoczeniu masz wampira energetycznego który kradnie ci energię ( to nie żart!) a wiadomo,ze ci zwykły lekarz nic o wampirach nie powie a sporo ludzi nimi jest,poczytaj o tym