Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo atrakcyjna, niesamowicie seksowna. Mógłbym ją bzykać codziennie. Fajnie się ubiera i tak porusza że mam ochotę ją złapać, przycisnąć do ściany i przelecieć tak żeby piszczała na całe biuro. Często ją zaczepiam i podkręcam różnymi zbereźnymi tekstami. Widzę że to lubi, z pewnością lubi się pie.rzyć. Przynajmniej na taką wygląda.

Gość gość
Urzekające :classic_cool: Obśliniony fececik z seksistowskim poczuciem humoru :O

Gość gość
Nic nie poradzę na to że ona mnie tak kręci. Jest bardzo seksowna, żadna się z nią nie równa. Szkoda że jest zajęta. Rusza sie z***biście i jest bardzo inteligentna.

Gość gość
Upij ją i z*****aj! Bez alkoholu nic z tego nie będzie.

Gość gość
O tak To takie męskie :O

Gość gość
Tak, mam ochotę ją upić i wyr.chać. Tylko nie chcę żeby to było jednorazowe. Chciałbym długiego romansu, regularnego r.chania.

Gość gość
Tez taka mam w pracy..dlugie rude włosy i wielkie cycki do tego szczupla w pasie i takie wcięcie w talii ma..eh marzenia

Gość gość
Moja jest szczupla, super cycki i tylek. I jak chodzi ... marzenie. Moglbym godzinami byleby mi sie oddała.

Gość gość
Tez mam taka w biurze. Akurat pracuje obok mnie. Uwielbiam patrzec jak chodzi, kolyszac biodrami. Nie moge oderwac wzroku od tego arcydziela, ktore wypelnia i napina jej spodniczke. Mam ochote az ja ugryzc.

Gość gość
No dziś znów do niej zagadałem, przydybałem ją w kuchni jak robiła herbatę. Powiedziałem że gdyby była zmęczona to chętnie ją zrelaksuję, że umiem robic to godzinami :). Śmiała się i mówiła że jakoś sobie radzi. A potem przytrzymałem jej drzwi jak wychodziła i "przypadkiem" się o nią otarłem, uśmiechnęła się tylko ale się nie odsunęła. Lubię podkręcać takie fajne laski :).