Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dentysta pilnie poszukiwany Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Proszę niech ktoś poleci dobrego dentystę w Szczecinie, który posiada rewelacyjne znieczulenie takie, żeby nic nie bolało!!! Dawno nie byłam u dentysty. Ostatni raz miałam robione leczenie kanałowe i dostałam super znieczulenie - zero bólu!! Niestety zakład zlikwidowany. Teraz czeka mnie to samo. Pomóżcie!!! Interesuje mnie również cena. Oczywiście prywatnie.

Gość gość
Polecam Turostowskiego z Dentus 2, stomatolog ten leczy naprawdę b.delikatnie nic nie boli a ceny to trudno powiedzieć gdyż lecze wyłącznie u tego stomatologa i nie wiem ile biorą.

Gość gość
Nie dokończyłam.........nie wiem ile biorą inni dentyści.

Gość gość
W Szczecinie polecam odwiedzenie kliniki stomatologicznej na Ulicy Panieńskiej "Froe" ( froe.pl ). Chodzę tam z całą rodziną i nie mam żadnych zastrzeżeń. Ja chodzę do Pani Magdy i ma naprawdę bardzo dobre podejście do pacjenta.

Gość gość
Ja znam dobrego stomatologa i nawet niedrogiego w www.stomatologkolobrzeg.com.pl. Leczę u nich ząbki i jestem już na finiszu ...Troche zaniedbałam uzębienie ale lekarze zajęli się mną bardzo dobrze. Miałam uraz do stomatologów bo ocenianiu mojego uzębienia w innym gabinecie.