Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29ONA

Nie wiem co o Nim myśleć...

Polecane posty

Gość 29ONA

Hej! Wskutek dużego zbiegu okoliczności (nieważne) poznałam 34-letniego faceta (ja mam 29 ;) ). Tak do przekąsek ;), zaczęliśmy rozmawiać - od słowa do słowa i już po chwili wiedziałam, że to nie jest typowy mężczyzna jakich wielu - świetnie się z nim (wciągająco) rozmawia niemal na każdy temat, kulturalny, oczytany itp. Zaimponował mi taką swoją... hm... inteligencją. Było naprawdę super i przez kolejne dni nie mogłam o nim przestać myśleć. Dopiero po czasie od tzw. znajomych znajomych (więc gdyby co to kontakt jest :) ) dowiedziałam się, że ma on doktorat, jest ustawiony życiowo i zawodowo, pomijając już fakt, że - w przeciwieństwie do wielu równolatków - wygląda naprawdę fajnie. Jedna myśl nie daje mi jednak spokoju i powstrzymuje przed dalszymi krokami (potwierdzone u źródła ;) )- dawno już nie miał dziewczyny - czemu taki gość jest sam? jak to możliwe? czy warto zaryzykować? może ma wielkie wymagania (ja mam tylko inż)? czy coś z nim może być nie tak? Jak myślicie, czy taki normalny facet może być sam w tym wieku???

Gość gość
moze ma lewoskretnego na 70stopni ;)

Gość 29ONA
a tak na poważnie...

Gość gość
Pewnie że może być sam. Może rozwijał swoje życie, był skupiony na czymś innym niż związkach. Powinnaś spróbować , ale nie ostentacyjnie go podrywać. Suma summarum on ma o ciebie walczyć, A Ty to do tego zachęcić. Do boju dziewczyno :)) rozeznaj się w terenie i ruszaj :D

Gość gość
Zawsze mnie to rozwala jak kobiety mają problemy że facet ma przeszłość seksualną. Z drugiej strony gdy był długo sam też macie problemy, a bo może to a może tamto?. Wy zawsze macie jakieś problemy...

Gość gość
No bo pytanie jest czy jest normalny?... ;)

Gość gość
A to trzeba mieć całe życie partnerke/partnera? Co za pytanie hCzy możesz mi powiedzieć, ile razy słowo miłość jest napisane w Koranie? -Termin tortury pojawia się 12 razy. -Termin niewierny 47 razy. -Czasownik zabić, w różnych wariantach, 65 razy. -Termin ogień (ogień piekielny dla niewiernych) pojawia się 150 razy. -Termin kara powtarza się 534 razy. Ale ani razu nie ma słowa miłość w Koranie. Tak, to prawda – nie ma miłości w Islamie. aha

Gość gość
Tak do przekąsek oczko.gif xdaj znać jak przejdziecie do dania głównego

Gość gość
To o koranie nie do tego topiku, sorry

Gość gość
Na razie nic nie myśl tylko nie zakochuj się w nim szybko. Daję Ci taką radę bo w życiu spotkałam takich mężczyzn i też byli dobrze wykształceni i ustawieni oraz przystojni ale nie było miejsca w ich życiu na dziewczynę, żonę, partnerkę. Przyjaciółki jak najbardziej ale żeby mieszkała u siebie i nie ciągnęła do ołtarza. Jeden powiedział, że nigdy nie ożeni się, nie chce dzieci i zamieszkać z kobietą też nie chce bo zakłóciłaby jego azyl domowy. Nie wiem jaki jest ten Twój znajomy, może być inny. Może któregoś dnia jak będzie fajna rozmowa nawiąz do tematu i może dowiesz się od niego dlaczego. Choć nie koniecznie musi powiedzieć Ci całą prawdę.