Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całeżycieszukałam

jak to jest mieć męża

Polecane posty

Gość całeżycieszukałam

Jak to jest mieć męża? Przy założeniu, że to nie pijak, hazardzista i że nie wyszło się za niego, bo ciąża, bo rodzina naciska, bo lepszy wróbel w garści... Jakie to uczucie? Napiszcie proszę, bo ja nigdy żoną nie byłam, dziewczyną tak, ale to co innego taki luźny (jak się okazało)związek. jak rto jest mieszkać z kimś, żyć z kimś? Macie w nim oparcie? Wspieracie się nawzajem? Jakie to uczucie, jak ktoś czeka wieczorem w domu albo w nocy można się przytulić do kogoś, kto rano nie odejdzie do swojego domu? Czy może małżeństwo jest przereklamowane?

Gość gość
Tak samo jak nie mieć.

Gość gość
w wielu przypadkach to gehenna nie małżeństwo i ludzie żyją nie z sobą a obok siebie choć zdarzają się udane związki

Gość gość
Na początku małżeństwa wydawało się mnie i mężowi, że dobrze się znamy ale to nie była prawda. Dopiero po jakimś czasie, wielu rozmowach a nawet groźbach rozstania uświadomiliśmy sobie ile dla siebie znaczymy i teraz nie wyobrażamy sobie życia bez siebie oraz cieszymy się sobą. teraz czuję, że to jedna z najbliższych mi osób w życiu a nie ktoś kto może być przez chwilę a potem zniknąć.

Gość gość
To Dlaczego tu jestes o tej porze? Gdzie jest teraz twoj maz?

Gość Tomastom
Ale są chyba jakieś programy naprawcze?

Gość gość
Sa I naprawia ciebie a potem juz bedzie latwiej naprawiac innych w twoim stylu. Masz szczescie bedziesz pierwowzorem!!

Gość gość
Moj maz byl prawiczkiem jak sie poznalismy a inne znajome mialy doswiadczonych mezow ( mieli wiele kobiet). Teraz tylko on jest nadal mezem a tamci okazali sie dupkami. Na prawde polecam szczerze dac szanse niedoswiadczonemu mezczyznie bo moze sie okazac, ze super zwiazek z tego wyjdzie.

Gość gość
Cip/ka ma bolca na kazde zawołanie

Gość gość
tez bym chciala wiedziec ;)

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
gość dziś - Ja nie polecam. Moj tez byl i postanowil nadrobic stracone lata. Ruchal sie z kim popadnie. Kolega byl tzw bad boyem, wyszumial sie i lepszego ze swieca szukac Prawiczek, zakompleksiony -= najgorsza opcja

Gość gość
Mam męźa, przyjaciela, kochanka, partnera...W jednym. Normalny, mądry, poukladany w sobie facet. Kochamy się i szanujemy, w związku z tym nie ranimy się- czy to zdradą, czy wulgarnym słowem. Mąż mnie wspiera we wszystkim, w pracy zawodowej, W czasie choroby, gdy mam lepsze i gorsze chwile. Nie wiem, jak to napisać, by nie zabrzmiało to cukierkowo , jak pean o mężu. Jesteśmy zwyczajnym małżeństwem, dla siebie nawzajem osobami wybranymi, wyjątkowymi. Czasem mam wrażenie, że jesteśmy my, i dalej reszta świata.

Gość gość
Bywa roznie. Wiadomo. Nie daj sie nabrac na to ze malzenstwo to sielanka. Jak sie z kims mieszka oprocz spraw przyziemnych czyli pranie brudnych gaci i wdychanie pierdow sa tez nieporozumienia klotnie. Ale sie jednak czeka na wieczor jak przyjedzie z pracy. Raz sie przytulamy seks a raz klocimy. I to bardzo. Wspieramy sie na ogol. Wychodzimy razem. Dlatego z zewnatrz malzenstwa tak jak zwykle pary wygladaja na sielanke dopoki nie zje ich rutyna. Dzieci jeszcze nie ma. Ja nie chcialam. Zmusil mnie do odstawienia pigulek i niestety bedzie. A mi bylo dobrze bez. Czasem wyjazdy swobodne seks. A po co dzieci? O to tez byly kotnie ze nie chce sie leczyc po po 30 i lekarze powiedzieli ze bez leczenia w ciaze nie zajde. A zaszlam i placze przez to. Nie bylam przygotowana. Jak juz teraz sa klotnie to co dopiero po??? Najlepszy czas jest chodzenia z chlopakami niespania w 1 domu. Oczekiwania na spotkania starania niepewnosci. Czemu mowisz ze masz nie miec meza? Tez tak kiedys myslalam a wlasciwie bylam pewna.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie miec meza i byc p******a tylko przez tego samego, a ja uwielbiam byc bzykana przez rozne penisy i o roznych dlugosciach, a czym dluzszy tym bardziej go uwielbiam w pipci miec

Gość gość
13.54 pomylilas portale. A testament napisałaś? Masz odłożone pieniądze na swój pochówek? Seksoholicy źyją krócej, choroba nie wybiera...

Gość gość
Tu autorka. Hmm, ciekawe spostrzeżenia, piszcie więcej,