Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się jak paszczur

Polecane posty

Gość gość

I tak myślę czy w ogóle ktokolwiek by do mnie zagadal gdybym nie była taka wesoła i przebojowa jak jestem.. miałam trochę przykrości nt.wyglądu ( i tez nigdy nie slyszalam ot tak ze jestem ladna ) i za każdym razem splawiam facetów..ze strachu ze zagadali żeby się pośmiać czy lykne haczyk..dla mnie podryw,flirt to jakas nienaturalna i dziwna sprawa. Nie miałam faceta a jestem już po 20stce . Czasami wpadam w straszny dół, aż mam myśli samobójcze :O to straszne cierpienie :O poradzicie cos sensownego?

Gość gość
Też tak się czuję, ostatnio patrzę w lustro i widzę potworzycę, je/baną pomyłkę genetyczną. Grubaśne nogi, łapska, wielka wystająca du/pa jak u murzynki po 10 porodach, cycki przymałe, twarz niby w miarę ładna, ale bez szału, w dodatku cera niespecjalna. Nie nadaję się do niczego.

Gość on 35
Chyba przesadzacie dziewczyny

Gość gość
I jak tutaj żyć?:D:D

Gość gość
Pamiętajcie dziewczyny. Wygląd jest najmniej ważny. Liczy się dusza :)

Gość gość
I każdy jest piękny, zadbany :classic_cool: idealny:classic_cool:

Gość gość
Właśnie :D

Gość gość
Zauwazylam, ze w Polsce mężczyźni prawie w ogóle nie prawią kobietom komplementów. Jestem ładną kobieta może nie super piękną ale ładną i w Polsce prawie nie słyszałam komplementów. Od wielu lat mieszkam za granica i widzę ,ze mężczyźni komplementują kobiety nie tylko za urodę ale tez za ich charakter bo są sympatyczne, uśmiechnięte bo wiedza,ze kobietom to sprawia przyjemność i przełamuj***ariery a może są bardziej wylewni. Nie tylko mężczyźni potrafią powiedzieć kobiecie ,ze jest ładna, często mówią mi to inne kobiety co jest bardzo mile. Ostatnio w salonie piękności robiłam paznokcie i przechodząca starsza pani zachwyciła się mną mówiąc " co za piękna kobieta" :) a przecież ja pięknością nie jestem ale było to bardzo przyjemne :)

Gość gość
Oh jeżeli nie jesteś super idealna raszplą, to powinnaś sie zutylizowac😭 :classic_cool:jeszcze połazla do salonu pieknosci:classic_cool:

Gość gość
gość dziś Hahahahahah , gdyby do salonów piękności chodziły same super idealne raszple to zniknęłyby bardzo szybko :) a utylizować się nie zamierzam, pomęczę jeszcze ten męski ród swoją osobą ;)

Gość gość
To nie zależy od wyglądu

Gość gość
Rozejrzyj się wokół siebie a na pewno zobaczysz pełno brzydkich albo przeciętnych kobiet które mają chłopaka . Wygląd nie jest najważniejszy. Mężczyźni mają trochę inne spojrzenie. Widzą cię całościowo, liczy się że masz wypukłości, wesołą buzię która współgra z sympatycznym charakterem

Gość fightforfreedom
Autorko, Ty masz 20 lat. Ja mam 30. Jestem sama. Właśnie leżę w szpitalu, bo w domu nie miałby się kto mną zająć. Jestem totalnie samotna. Mam niby jakiś przyjaciół i znajomych, ale nie mam rodziny, nikogo bliskiego, nikogo, kto by mnie naprawdę kochał. Nikt mi w życiu nie powiedział, że jestem ładna, chociaż starałam się dobrze wyglądać i dbać o siebie. Nie było mi dane. Spotykałam się w życiu z 2 chłopakami. Z jednym 5 tygodni, z drugim 3 miesiące. Na studiach. Od tamtej pory nie byłam nawet na randce, a minęło 5 albo 6 lat. Lepiej Ci?