Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

a dziewica ktora ma blone ale na koncie juz pare k***sow w ustach, to tez ma prawo, gosciu zycie to cos wiecej niz pisanie na forum o dziewicach dorosnij :D Ja akurat wczesnie sie dzisiaj obudzilem i nie mam jak zapelnic swojego czasu, a spac mi sie juz nie chce, mimo ze nadal jestem kierwa padniety po weekendzie :/

Gość gość
Masz obowiązek się zabić, Michałek. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

chetnie bym sie odpierdzielil jak osmy cud swiata i wyszedl na miasto, i sie posmial z tych dziewczyn czy chui wie jak to g***o nazywac kobiety laski wszystko jedno, chetnie bym sie z nich posmial jak to je przyciagam a jednoczesnie oddalam, tak to jest, z zewnatrz przystojny, mistyczny i magiczny a w srodku we mnie jest mistyczna inteligentna genialna istota, ktora kontroluje sytuacje i przekazuje kazdej: Wypi3rdalaj, wypi3rdalaj, idz se poluzuj jakiemus anglikowi w swoim wieku :D:D A jak widze mamuske, to podobne. Nie powiem, ze sprawia mi to satysfakcje.

Gość gość
Jaki naiwny kretyn, Łolabogaaaaa. :D

Gość gośćR
A mnie to nie sprawia satysfakcji wcale. Mam 47 lat ,a faceci wciąż patrzą na mnie jak na kawał mięsa. Nie cierpię tego.

Fajnie jest sobie popatrzec i poczuc jak pani dziewczynie szpara sie luzuje, sorry jak ja szpara swedzi na sam moj widok, a mnie to nie rusza, potem sie okazuje, ze w ciazy xD.

Jeden chui jak na ciebie patrza, tu nie chodzi tylko o to jak na mnie patrza, tu chodzi o to jaki wplyw na mnie wywieraja, zawsze jak przejde obok jakichs d4p, czuje sie jak przystojny facet, ktorego porzadaja, ale jakby one nie flirtowaly, nie pokazywaly swojego zainteresowania, czy jak tam te c***y z internetu aka pua nazywaja te sztuczki, SPLYWA TO PO MNIE JAK KAJAKOWY SPLYW CZARNA HANCZA XD

Gość gośćR
Moze ja swędzi ,bo się nie umyla?trochę pokory by się przydało.

Gość Michal 121212
Ja ten obowiazek juz dopelnilem i nie bede sie rozmnazal. Nawet jakbym Chcial to nie mam z kim :-(

Gość gość
Elficki..słownik sobie kup..

sorry, swedzenie c1py, takich pojec sie nauczylem w internecie, bo ja noralnie nie mam pojecia o czyms takim jak swedzenie c1py, ale widze ze laseczce sie robi mokro na moj sam widok, a mnie to nie jara, bo jest to kolejna ci1pka, ktora mnie pozada, czy jak to sie tam okresla, ale mnie naprawde to wali, to jest chore depresja i nic wiecej.

nie kupie sobie zadnego slownika, wazne ze po angielsku umiem pisac, jak anglia wyjdzie z unii i beda mnie deportowali do wypiertalam do francji albo niemiec, piertole polska dzicz :D

Gość gość
Jedyne na co Ty masz wplyw, Michalku to zmiana swoich brudnych obspermionych gaci po nocnych zmazach :-)

Gość gość
Ostatnio czytałam wpis na blogu jakiejś kobitki z katolickiej rodziny, która najpierw chodziła z chłopakiem 4 lata, czekali oboje oczywiście, hajtnęli się, a po 3 latach małżeństwa wyszło, że jest seksoholikiem i dodatkowo bierze po kryjomu kryształy. :D

Bo dzisiaj model pary to jest taki: Facet ma dobrze zarabiac, picowac sie w garniturki albo marynareczki, a laska ma mu tylko nadstawiac i byc towarzystwem, przewidywalne i nudne do bolu.

Niestety, ale zaczynam odczuwac, ze bardziej niz kontakt z jakakolwiek kobieta, wieksza przyjemnosc sprawia mi kontakt z samym soba. Siedzenie niewiadomo ile lat w internecie zrylo mi mozg. Dlatego mnie to wali, wszystkie laski sa takie same, wszystkie tylko nadstawiaja i nic wiecej, ja mowie nie :D. Faceci nie lepsi, geje to ta sama para kaloszy, wiem bo znam troche gejow.

Gość gość
Bardziej niż kwestia dziewictwa, martwi mnie pogoda. Czegój jest tak cholernie zimno w CZERWCU?

Gość gość
Mnie Michałek to w ogóle by na stosie spalił, bo jestem biologicznie dziewicą, ale za to lesbijką i za żonę pojmę kobietę.

Gość Michal 121212
Mnie mama tez odrzucila a wiec przyznam sie wreszcie - JESTEM GEJEM!

Gość przepowiedniaaa
michał spróbuje z jakimś lachonem i złapie od niego wenery, a potem zostanie zawsze sam, bezdzietny, chory na wszystkie mozliwe syfy i na głowę. Nigdy sie nie ożeni i nie będzie miał dzieci, do końca zycia będzie bezsilnie pluł na kafe i robił pod siebie najpierw ze złości a potem z samotnej starości. Amen.

Gość gość
8:46 to tak jak wy :D

Gość gość
Ja nie mam żadnych chorób ty goowno chodzące, za to ty miałeś bujna przeszłość, jak się do tego przyznałeś na innym forum, spotka cie za to wszystko co najgorsze.

Gość przepowiedniaaa
Będziesz miał długie, nieszcześliwe zycie i będziesz codziennie pragnął smierci.

Gość gość
Jeśli jesteś kobietą która pisze jako michał121212, to spotka cię to samo, dodaj sobie wszędzie żeńskie końcówki. Długiego życia w samotności, bólu i nieszczęściu.

Gość gość
Ten michał od dziewic to taki ogranicznony typ, siedzi od rana na kafe i pisze o wyższości dziewicy nad nie dziewicą wyzywając tych drugich od najgorszych, nie wspomne o braku kultury którą pewnie nie wymiósł z domu ale o jego ograniczonym umyśle facet jeszcze młody zamiast zająć się czymś pożytecznym znaleść sobie jakieś zajęcie to siedzi i wyzywa kobiety.