Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dokumenty dostarczyć pracodawcy w zwiazku z urlopem macierzyńskim?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, mam umowę o pracę. Jakie dokumenty dostarczyć do pracodawcy po urodzeniu dziecka i w jakim terminie? Akt urodzenia? Jakies oświadczenie?

Gość gość
wniosek o urlop macierzyński oraz akt urodzenia dziecka.

Gość gość
I w tym wniosku piszemy ze na poczatku chcemy 100% wynagrodzenia przez pól roku a pozniej 60%?

Gość gość
podanie o urlop macierzyński i ewentualnie od razu rodzicielski, (zaznacz czy na macierzyńskim chcesz 100% + rodzicielskim 60% czy 80% zasiłku przez cały czas), akt urodzenia z usc oryginał, u mnie chcieli jeszcze zaśw. ze szpitala lub kartę wypisu ze szpitala, oświadczenie ojca dziecka, ze nie będzie korzystał z rodzicielskiego

Gość gość
Dziękuję za pomoc.

Gość gość
u mnie chcieli akt urodzenia, wniosek o urlop, oswiadczeniw ojca zw nie bedzoe korzystal z rodzicielskiego

Gość Olga kaweccka
Tak sobie myślę, że dla wielu kobiet ten temat jest bardzo ważny. Sama kompletnie nie wiedziałabym, co mam zanieść pracodawcy, zanim nie trafiłam na stronkę poradnik pracownika http://poradnikpracownika.pl/-wniosek-o-udzielenie-urlopu-macierzynskiego-wzor-z-omowieniem . Można tam znaleźć nie tylko wiele przydatnych informacji na temat praw pracowniczych, ale również gotowe wzory pism.

Gość gość
tubka z kałem i wymaz z pochwy