Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy majac 32 lata mam szanse zmian w zyciu chodzi o prace

Polecane posty

Gość gość

j.w jesli nie mam konkretnego zawodu, fachu w reku?

Gość gość
witaj ja też mam tyle , rocznikowo 33. a masz jakieś studia? masz dzieci?

Gość gość
ja mam tyle lat i też bez konkretnego zawodu. Planuję zająć się krawiectwem, teraz tyle możliwości nauki, na necie jest wszystko. No bo nie wiem co bym mogła robic. Fryzjerstwo i kosmetyka mnie nie kręci w ogóle. Co radzicie?

Gość gość
1 dziuecko. brak studiow.

Gość waleriaWalczaca
Ja po trzydziestce przeprowadziłam się do innego kraju. Nie miałam rodziny, dzieci, studiów, ale miałam doświadczenie zawodowe. Teraz pracuję na dobrym stanowisku, w dobrej firmie, założyłam rodzinę, ale trwało dobre 5 lat by mnie docenili, moje chęci, doświadczenie i wolę walki. Ogólnie jestem tu już 7 lat i cieszę się, że miałam odwagę i dość siły by o siebie zawalczyć. Często robiłam dobrą minę do złej gry, ale zaciskałam zęby i wyszłam na prostą. Teraz mogę ze spokojem spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wszystko do czego doszłam zawdzięczam wyłącznie sobie. Nikt mi nie pomógł, bo nikogo tu nie znałam, można powiedzieć, że przyjechałam w ciemno. Było ciężko, ale nie poddałam się i teraz wiem, że było warto. Bądźcie odważne, nie ważne ile macie lat. Do odważnych świat należy i ja jestem tego przykładem.