Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FENOMEN DZIECIĘCYCH CIUCHÓW Z LIDLA NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość gość

hej, tak sie zastanawiam skad sie wzial fenomen ze ciuchy dla dzieci kupione w lidlu są super, fajne, extra, wow! ??? pokusilam sie 3 rtazy kupic tam ciuszki dla corki i wg mnie to porazka.. skarpetki zmechaciły sie po 3 praniach. Bluzki z dlugim rekawem nie nadaja sie nawte do spania po 1 praniu.a buty maja tak cienka "skorke" ze czubki byly zdarte do zywego juz po 3 wyjsciach na spacer. kiedys chcialam klupic sukienke letnia -taka tunike ale jej jakosc to byla zenada-cienkie, prawie przezroczytse, brzydkie kolory, gorzej niz z targu. na landach lepsze znajde i taniej. stad moje zdziwienie ze tyle kobiet wrecz bije sie o te ciuchy wystajac od rana pod drzwiami...

Gość gość
też tego nie rozumiem, jakość ubrań fatalna, byłam ostatnio... jedyne co kupiłam to szorty dzinsowe ale i tak musiałam je zwęzić w pasie, bo były na mnie za luźne; swoją drogą jak oni szyja teraz te szorty, że w pasie tyle samo co w biodrach? wdziałam gume i teraz jest OK. Głupie jest to, że nie ma przymierzalni i nawet przymierzyć nie można. A te sukienki tragedia, gdyby chociaż jakieś kwiatki, wzorki ładne, to wszystko w jednym nudnym kolorze z cienkiego prześwitującego materiału.

Gość gość
Ja mam sporo ubrań dziecięcych z Lidla, także butów czy kurtek. Uważam, że jakość jest bardzo dobra, nic się nie dzieje, nawet po wielu praniach. Do tego ceny są atrakcyjne. Lubię i kupuję często.

Gość gość
W pepco taniej a jakość taka sama

Gość gość
bawelniane ciuchy dla dzieci sa bardzo fajne. butow nie kupowalam.

Gość gość
W pepsi jakość jest dużo gorsza. ja czasami kupuję w Lidlu. Np fajne dżinsowa legginsy dla córki za 20zl. Nic się z nimi nie dzieje po praniach. W hm identyczne za.40zl

Gość gość
Ja miałam okazję kupić dziecku kilka razy spodnie i bluzki. Uważam że jakosć jest porownywalna z sieciówkami typu H&M a cena jest dużo niższa.

Gość gość
Ciuszki z lidla są dobrej jakosci i nie drogie Aczkolwiel kupiłam mezowi i kurtke i buty sugerując sie jakoscią dzieciecych rzeczy i totalna porazka.

Gość gość
Ja sobie sporo rzeczy kupuję i są super. Teraz chcę zobaczyć kombinezon :)

Gość gość
Kiedyś kupiłam synowi 3 pak koszulek a moja mama kupiła mu 2 pak spodenek uważam ze jakościowo bardzo dobre .A z pepco to tylko ładnie wyglądają ( niektóre) ale nic po za tym.

Gość gość
Dla mnie właśnie w Pepco jakość jest dużo gorsza. Leginsy praktycznie jednorazowe, wycierają się i prują. Sukienki letnie jakieś takie sztuczne. Ubranka z Lidla mają nieporównywalnie lepszą jakość.

Gość gość
Często moja mam kupuje dzieciom ubranka z lidla i nie mogę się czepiać jakości. Ok, to nie to samo co wójcik, ale cena też jest inna. Syn ma kilka par spodni dresowych i nic się z nimi nie dzieje. Tzn. przetarły się na kolanach, ale nie szybciej niż te z hm czy smyka.

Gość gość
no to ja mialam chyba pecha, nie mowie, bo dres calkiem ok nam sie trafil, ale pozostale rzeczy kiepskie niestety... co do pepco-legginsy rzeczywiscie tragiczne

Gość gość
No wlasnie, sluchajcie, co jest z ymi legginsami z pepco? Kupklam corce kilka par na lato, tak na chodzenie po domu i praktycznie nie nadaja sie, nogawki ok, ale guma w pasie w ogole nieelastyczna, pas odstaje mocno i nic nie da sie z tym zrobic, bo gumka wszyta w material. Legginsy takie 3/4 tez odstajace bardzo w pasie, za tomdol nogawki sie wrzyna. Kiedys juz dostala legginsy z pepco i tez yak bylo, ale myslalam,ze to jednorazowy przypadek. Poza tym, po pierwszym praniu ubranka z pepco wygladaja juz nieciekawie. Wiecej nie kupie tego badziewia

Gość gość
A ja wole kupić dzieciom legginsy w pepco niż 3 razy droższe w innym sklepie. U młodszych dzieci tego nie ma bo jeszcze tak nie niszczą, ale starsze niszczą bardzo i te legginsy starczają akurat do pierwszej dziury czy przetarcia :D

Gość gość
hmm..może nastawiasz jakąś wyjątkowo wysoką temp prania? wszystkie ciuchy mam z lidla i są nie do zajechania, a syn do spokojnych nie należy

Gość gość
ja nic w lidlu nie kupuje ani jedenia ani ciuchow , sklep dla biedoty :O

Gość gość
gość dziś hmm..może nastawiasz jakąś wyjątkowo wysoką temp prania? wszystkie ciuchy mam z lidla i są nie do zajechania, a syn do spokojnych nie należy xx no wlasnie zawsze w 40 st piore...

Gość gość
Ja kupuję dla dziecka bawełniane bluzki i koszulki, legginsy, spodenki- jak dla mnie są nie do zdarcia, nie tracą kolorów, nie deformują się, piorę na 40 stopni, nie mechacą. I mają przyzwoita rozmiarówkę, jestem w stanie kupię dziecku legginsy które są elastyczne, nie wżynają się w tyłek i nie są płytkie tzn. rowek w nich nie wystaje. Np. legginsy z pepco są nieelastyczne, moje dziecko nie jest grube, jest przeciętnej budowy, a wszystkie legginsy z pepco są na nią ciasne. Butów nie próbowałam, skarpet i rajtuz unikam, bo czytałam i słyszałam że sa beznadziejne.

Gość gość
Ja pierwszy raz ostatnio kupilam córce kombinezon letni i skarpetki. Nawet jeszcze nie rozpakowalismy, bo pogoda nam nie pozwala ubrać.

Gość gość
Ten kombinezon w ulotce, czarny mega. Ale to Nir dziecięcy. Mam nadzieje, ze zdaze go kupić, bo tylko 25 zł i przesliczny. Miałam leginsy i bielizne z lidla. Staniki były w miare, leginsy po 1 praniu zmechacily się w same boby, a majtki porwały się juz przy odkrywaniu metki. Niektóre majtki były rak śliskiej, ze spodnie się zsuwaly.

Gość gość
Kupuję raz na jakiś czasz ciuszki dziecięce z lidla i czasami faktycznie coś się szybko niszczy, zwłaszcza tshirty z długim rękawem - miałam tak 2 razy na kilka kupionych kompletów. Spodnie dresowe - rewelacja. Spodnie zimowe również. Kurtka zimowa wytrzymała dłuzej niż ta ze smyka. Butów nie kupuję, bo mają być porzadne skórzane.

Fenomen to reklama TV, gazetki, marketing szeptany. Do tego dochodzi cena - bo jakość w porównaniu do ceny jest w miarę. Zaś dla czytających ten wątek, polecam www.mlmportal.pl - ceny niższe niż w lidlu, oryginalne ciuszki disney, nike, adidas dla dzieci - chcesz oszczędzić i mieć super ciuszki - polecam.