Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emolienty do kąpieli dla niemowląt

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! Mam pytanie do wszystkich mam, których dzieciątka mają AZS. Jakie emolienty do kąpieli używacie? Do tej pory ja mojej córci dodawałam tylko emolium, ale od jakiegoś czasu stosuję Allerco i muszę przyznać, że efekty po nim są lepsze, skóra przede wszystkim jest bardziej nawilżona i natłuszczona. A Wy drogie mamy, jak sądzicie???

Gość gość
Dermedic Baby, są naprawdę super.

Gość gość
żałosne jesteście z tym spamem góoownerco... :O

Gość gość
O spamie gównerca nie słyszałam, droga strażniczko spamowców

Gość gość
Ja stosuje oilatum do kapieli i Latopic do kapieli. Corka reaguje atopowo jak ma na cos uczulenie tzn. Skaza bialkowa.

Gość gość
ja probowalam roznych emolientow , uzywalismy oilatum , musteli stelatopi , emolium oraz ziajki dla atz ale najlepiej nam sluzy mediderm . W dodatku nie kosztuje fortuny polecam wyprobowac

Gość gość
*ziajki dla azs

Gość Krycha1991
No to tutaj trzeba specjalnych środków. I jeśli szukacie czegoś sprawdzonego do pielęgnacji skóry dziecka to mogę polecić http://www.eloderm.pl/szkola-pielegnacji-i-dotyku/ Uważam że jest to najlepszy możliwy wybór. Wystarczy troszkę poczytać na ich temat w internecie i wygląda to na prawdę bardzo dobrze. A co Wy o tym sądzicie ?

Gość gość
Teraz w Melissie jest świetna promocja na żel myjący Oilatum - ma krótszą datę ważności i kosztuje tylko 10 zł.

Gość basiaasia
Próbowałaś preparatów z tej serii www.emolium.pl ? Używałam je u swojego synka z AZS oraz wtedy gdy córka miała ciemieniuchę. Według mnie, preparaty te są naprawdę najlepsze biorąc pod uwagę to, że nie mają w składzie sterydów