Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To chyba nie jest normalne

Polecane posty

Gość gość

Jak zakochue sie w kims to.mysle o.tym kims 24h/ dobe doslownie. Nie ze od czasu do czaau tylko najlepiej lezalabym caly dzien i wyobrazala sobie sceny z ta osoba, dialogi rozmowy rozne sytuacje. Teraz mam tez wolne wiec moze.dlatefo ale potrafiw tak przez kilka godzin bez ustanku lezec i sobie wyobrazac.. Az czasen upominam sie w duchu zeby przestac bo.to chyba nie jest za zdrowe.. takie zycie iluzja kiedy nawet nie wiem czy ta druga strona te coa czuje. Co myslicie?

Gość gość
Mam tak samo, znaczy podobnie, bo nie leżę i nie myślę tylko normalnie funkcjonuję w ciągu dnia - z tym, że w moich myślach jest On ;) Tyle, że u mnie znajomość skończyła się szybciej niż zaczęła. No ale facet ciągle siedzi w mojej głowie.

Gość gość
czizas kobiety maja podzielną uwagę, mogą robić dwie lub trzy rzeczy na raz ;) Mam taką prace, że czasami muszę postawić setki pieczątek i w tym czasie oglądam film na laptopie. Nie mam samochodu ale jeżdżę rowerem i często rozmawiam przez telefon w czasie jazdy.

Gość gość
To jest normalne

czizas kobiety maja podzielną uwagę x miewaja. rozmawianie podczas jazdy to debilizm a nie podzielnosc uwagi

Gość gość
wszystkie rozumy juz pozjadali

Gość gość
g.no daje? to pierwsza rzecz za darmo dawana, gdzie takie są?

Gość gość
Tez tak miałem kiedy się zakochalem i duupa wyszła z tych moich wyobrażeń. Zamiast myśleć powinienem działać a tego nie zrobiłem i bylo za późno.

Gość gość
To normalne. Ja też tak mam że jak kocham to całym sobą a nie tylko penisem jak większość... Zawsze myśli się o swojej drugiej połowie :)

Gość gość
dziś Ja tak samo. Pozniej postanowilam, ze wiecej nie popelnie takiego bledu i w konsekwencji zrobilam az za duzo. Nie ma co rozpominac, trzeba uczyc sie na bledach i patrzec do przodu, bo okazja moze czekac tuz za rogiem :)

Gość gość
Ja juz zrobilam co mialam zrobic teraz pozostaje czekac mi na jego ruch.

Gość gość
To tak samo jak ja.

Gość gość
To nie jest normalne, myślenie o drugiej osobie jak najbardziej tak, różnego rodzaju wizualizacje również są naturalne zwłaszcza przed snem, ale myślenie o kimś cały dzień może świadczyć już o obsesji, nie mówiąc już o tym że jak sama wspomniałaś żyjesz iluzją i swoimi wyobrażeniami o partnerze... a po kilku latach zd***** i rozczarowanie, że partner nie jest taki jak ten z twoich marzeń. Jesteś idealną kandydatką na kobietę bluszcz.

Gość gość
Pff k***a jak.ja kocham takie psycboanalizy z d**y skad to wiesz? Wnioskujesz na swoim przykladzie? Ja akurat jestem ostatnia osoba o ktorej mozna tak powiedziec nie znasz mnie wiec nie pisz faramazonow. Ogolnie to jestem typem.samotbiczki 80% czasu spedzam sama i raczej stronie od ludzi i zawsze potrafie wypelnic sobie czyms ciekawym swoj czas. Do tego sama cenie sobie prywatnosc i np nie wuobrazam sobie miesxkac z facetem czy spotykac sie z nim codziennie. Obsesja moze nies ale sillne pragnienie przebywania z ta osoba tak.