Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lęk przed wszystkim.

Polecane posty

Gość gość

Byłem u psychologa i zbytnio nie pomógł, bo to samo co psycholog powiedziała mi dziewczyna. Szukałem podstaw tego problemu i rozwiązania, a podczas trzech spotkań nie dowiedziałem się tak naprawdę niczego... Mój problem polega na tym, że nie wierzę w siebie, mam ku temu powody, ponieważ podjąłem sporo błędnych decyzji w swoim krótkim życiu. Boję się, że nie skończę studiów, nie znajdę satysfakcjonującej pracy. Boję się ruszyć do przodu, ale obawiam się, że mój wybór zaszufladkuje mnie na bardzo długi okres czasu. Chciałbym założyć rodzinę, ale nie wiem czy będę w stanie zapewnić dzieciom godne życie. Mimo to czuję, a nawet jestem o tym przekonany, że nic nie osiągnę, ponieważ wszystko robiłem na skróty i teraz mi się to odbija czkawką. Nie potrafię nawiązywać kontaktów z nowymi ludźmi, ponieważ boję się oceniania. Jak jadę samochodem, a jeżdżę sporo i bardzo często w nocy, boję się, że będę miał wypadek. Na koniec wstydzę się nawet spotykać ze znajomymi, ponieważ oni idą cały czas do przodu, a ja się tylko cofam... Moje lęki są trochę wydumane, ponieważ tak naprawdę jedyne co muszę zrobić to ruszyć do przodu. Ale nie wiem jak...

Gość gość
to jak znalazles dziewczyne?

Gość gość
Poznaliśmy się na sympatii.

Witam. Psycholog nie pomoże Ci po trzech spotkaniach. Cała sesja z tego co wiem powinna trwać z pół roku. Jeśli nie chcesz wychodzić z domu to z psychologiem porozmawiasz online. W klinice Psychomedic http://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ terapia oparta jest na wideo-sesjach w wielu różnych psychicznych trudnościach i problemach. Skype jest bezpieczną aplikacją ,ponieważ bardzo trudno osobie trzeciej włamać się do rozmowy.

Gość gość
dorota56 czy liczba w nicku to Twój wiek czy rok urodzenia? jeżeli tak to stara już jesteś a myslalem , że Cię p******m