Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz Warszawa poleć!

Polecane posty

Gość gość

Po porodzie prawdopodobnie mam uszkodzone zwieracze o***tu, ginekolog wysłał mnie do chirurga, ale termin ma dopiero na sierpień! możecie polecić kogoś w Warszawie gdzie nie będę tyle czekać? da się to wyleczyć? jestem załamana :/

Gość misssska
ciesz się, że nie na styczeń. Musisz iść prywatnie. A jak się taka przypadłość objawia?

Gość gość
A dojechałabyś do Płocka? W sumie znam tam super chirurga, nazywa się Andrzej Siemiaszko i jak wejdziesz na stronę : http://znajdzlekarza.pl/andrzej-siemaszko2/chirurg/plock Ma już termin na 22 czerwca, wizyta kosztuje koło 100 zł... No tylko dojechać kawałek by trzeba było

Gość gość
Ząbki sobie robiłam w City Clinic. Mają dobrych stomatologów, w tym też jest szansa żeby się do chirurga szczękowego dostać. U mnie to było sporo ubytków do wypełnienia, w tym dwa implanty miałam też zakładane. Ale teraz wyglądam jak 10 lat młodsza i mogę się swobodnie uśmiechać. Centrum jest na Popularnej, na stronie www.cityclinic.pl jest mapka z dojazdem.

Gość gość
Bardzo dobrym i doświadczonym lekarzem, któremu można zaufać jest www.doktorgrodzki.pl Lekarz ten oferuje wizyty domowe, gdy ktoś nie jest wstanie sam dotrzeć do jego gabinetu. Polecam wam się do niego zgłosić.

Gość gość
Ja od siebie mogę wam polecić przychodnię specjalistyczną www.high-med.pl, która znajduje się na Warszawskich Bielanach. Tam możecie skorzystać z usług wielu lekarzy specjalistów oraz odbyć zabiegi związane z medycyną estetyczną.

Gość helio33
Zabiegi estetyczne to w CM Arnica najlepiej, to jest w Starych Babicach to praktycznie jeszcze Warszawa. Mają zgrany zespół fachowców, duże doświadczenie, szeroką ofertę usług. Korzystałam sama i polecam, szczególnie laserowe zabiegi i kriolipolizę.

Gość gość
Po co te reklamy, nie macie pacjentów?