Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Zielona

Co zrobic z kłamcą

Polecane posty

Gość gość Zielona

Jestesmy 18 lat po slubie. On .Klnie awanturuje sie wiecznie jest nerwowy(mało powiedziane) Kiedys zmuszał do aborcji i wyparł sie dziecka Przez lata nie łozył na jedzenie i odziez odzywki witaminy leki dla dzieci. Nie interesuje go ze fzieciaki nie mają pokoi. Od czasu do czasu cpie.choc sie nie przyznaje. Zdradzil mnie z wlasną kuzynka ale nie mam dowodow. Pare razy mi groził..wyrzucił 2 razy z rozpedzonego auta a raz chciał przejechac mnie autem(mam swiadkow) Od poczatlu malzenstwa mnie zdradza a syna traktuje gorzej niz corke. Nie zalezy mu na ich przyslosci zdrowiu czy edukacji. Nigdy go nie zdradziłam i zawsze to ja stawałam na głowoe zeby okazywac dziexiom uczucia i zeby niczego im nie zabrakło.Teraz on corke podburza przeciwko mnie a razem i wszystkich znajomych oraz rodzinę rowniez.Najgorsza jest ta jego kuzynka ..wymysla ze jestem cpunką i pojaczką. I Ze niby gnija zdradzam...ze niby mam kochanka i takie rozne bzdury ...ze niby obiadow nie gotuję i ze nie sprzątam.Normalnie oni juz nie wiedzą co wymyslic zeby mnie zniszczyć.Teraz ona jest w ciazy i kombinuje jak go odzyskac.Wiem ze ona działa za moimi plecami przeciwko mnie i on też.Ciagle sie dowiaduję od ludzi takich rzeczy o sobie ze szok.Co robic.?Dodam ze sprzatam i gotuję i pomagam w lekcach tylko ja ..na wywiadowki i po lekarzach z dziecmi tez tylko ja.Boje sie ze oni chcą mnie zniszczyc.Na swoją rodzine nie moge liczyć.Poradzcie coś.Ja nie zwariowac z klamcą i manipulantem.On dobrze gra .Ludzie nie wierzą ze taki jest i nie mają pojecia jaki ma w tym swoj udzial ta jego kuzynka.Oprocz tego jest jeszcze inna kobieta na boku przez ktorą kiedys rozwalilo sie nam wesele teraz ona tez chce go odzyskac i mowi mu ze ja nie zasługuję na to zeby miec rodzinę.Jakim prawem tak mowi skoro nawet mnie nie zna?Koszmar.Wiem ze jestem dobrą matką i dobrym wierzącym człowiekiem natomiast oni wsystko obracają preciwko mnie i to co robią mowią ze ja robie.Kosmar.

Gość gośćZielona
Moi rodzice nawet nie chcą słyszec o rozwodzie .Mieskac do nich nie pojde..nie ma opcji bo dzieci chcą zostac tutaj.Skolei dlaczego miałabym zostawic mu dom ktory dzieki mojej inwenci i incjatywiw powstał.Jak nie dac im znisczyc siebie?

Gość gość
oj Sylwia Sylwia...że też ty się nie wstydzisz wywlekać do obcych ludzi swoje intymne sprawy.

Gość gość
niezle provo, ale mialam tez taka sytuacje ze moj ex po pijaku chcial wysiadac z jadacego auta, moglam go lekko popchnać :D

Gość gośćZielona
To nie jest provo i nie był pijany.Po prostu jest narwance..niezrownowazonym psychicznie.Rodzice byli tego swiadkiem.Rozpedził sie otworzył dzwi z mojej strony a potem nigą mnie wypchnął i zistawił na drodze .Odjechał z dziecmi Zrobił tak bo mialam odwage zapytac mame moją o trochę ziemniakow czy pare groszy.Sadze ze był wtedy po amfiw bo to nienormalne było ten sał.Ogolnie zrobił tak 2 razy.Po yem odwiozł mnie tata ale ledwo co wesłam rzucał mną po scianach i metalowymi krzesłami z kuchni jak szajbus.

Gość gośćZielona
To nie jest provo i nie był pijany.Po prostu jest narwancem niezrownowazonym psychicznie.Rodzice byli tego swiadkiem.Rozpedził sie otworzył dzwi z mojej strony a potem nogą mnie wypchnął i zostawił na drodze .Odjechał z dziecmi Zrobił tak bo mialam odwage zapytac mame moją o trochę ziemniakow czy pare groszy.Sadze ze był wtedy po amfie bo to nienormalne było ten szał.Ogolnie zrobił tak 2 razy.Potem odwiozł mnie tata ale ledwo co weszłam rzucał mną po scianach i metalowymi krzesłami z kuchni jak szajbus.

Gość gość
a wasze rodzinne zdjęcia na fb zdają się mówić coś z goła innego? jak to jest Sylwia?

Gość gość
Szukam rady..nie pozwolę im siebie zniszczyć bo robie co moge zeby było tak jak ma być.

Gość gość
Jak mozna kogoś podglądac na fb albo interesować sie czyimś życiem?.Wstyd tu nie ma nic do rzeczy ,skoro dziewczyna jest uczciwa i wierna to nalezy jej sie uczciwosc.Ja bym takiemu jaja u samej d**y uwaliła.!!!!

Gość gość
jak szukasz rady to idź do prawnika a dzieciarni z kafe. w gminie na pewno jakiś jest za darmo raz w miesiącu.

Gość gość
16:09 i jeszcze sama do siebie piszesz. podałaś tyle szczegółów na temat swojego życia i personalistów, że nie trudno jest cie znaleźć. tym bardziej więc dziwi, że tutaj wylewasz swoje gorzkie żale a na zdjęciach z fb kochająca sie rodzinka itp. nie rozumiesz w jakim świetle się stawiasz?

Gość gośćZielona
Przed kolezankami zrobił ze mnie złodziejke mimo ze to on kradnie a ja jeszcze nigdy nic nie ukradłam.Raz go w hipermarkecie zgarnela ochrona bo kamery zarejstrowały ze ukradł paczke (nie napisze czego)2godziny z dziecmi przez gnoja w nerwach czekałam na korytarzu bo nie powiedziano mi co sie dzieje.

Gość gość
Kayloger..to trzeba zglosic do prokuratury.

Gość gość
kto ma keyloggera

Gość gość
Ona siebie stawia.?Co ty jestes kochanica?Napisała ze sie stara dla rodziny bo sa rodziną .Co ma dawac na fb.zdjecia z pobicia czy filmy z jego przypałow albo zdrad??wez nie zbaczaj z tematu.Dziewczynue widac zalezy na zwiazku i na rodzinie .

Gość gość
S********j stąd hakerko..bo napiszę twoje dane.To co robisz to nielegalne.

Gość gość
no pieknie, czyli suka mnie hakuje a nie jej fajtlapowaty kundel, ktory piszac program szpiegowski sam zainfekowal sobie laptop i poszly mu sie yeb.ac wszystkie analizy, ktore szef wymagał na "za tydzień" :D well done :D

Gość Normalny 244
Rozwód jedyne wyjście

Gość Normalny 244333
Rozwód jedyne wyjście