Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wetina

Dlaczego on mi to robi ?o co chodzi pliss?

Polecane posty

Gość Wetina

Poznalam faceta w moim wieku. 30 lat. Ciągle proponuje mi sex. Mowie jemu otwarcie ze nie chce ze zalezy mi na przyjaźni. Wiem ze ma przyjaciolke z ktora są blisko. Zwierza się jej nawet ze swoich romansów. Ja pytam się go czym ona sobie zadluzyla za to ze może być jego przyjaciolka nie dając mu nic w zamian a ja nie mogę ? Byl z nią w związku. Odeszla do innego i jest z innym a dla niego ma znaczenie widocznie. Mi powiedzial ze nie będę mogla widzieć sie z nim dla samej kawy bo bez sexu ze mną się będzie meczyl. A przeciez kuzzzzzzwa z nią nie sypia a kawy pija same i się przyjaźnią. O co tu może chodzic ?? Napisałam mu z tego wszystkiego ze nie jestem gotowa na zwiazek z nim ani na romans ani na nic bo zawodowo teraz nie mam czasu i chce miec spokój.

Gość gość
Po prostu chce Cię zaliczyć. Nie widzi w Tobie koleżanki, tylko kobietę do seksu.

Gość Wetina
A tamta to co ? Czym zaskarbila sobie przyjaźń ?

Gość gość
Był z nia w związku, to zupełnie coś innego. Tak cięzko Ci zrozumieć, ze koleś chce Cię TYLKO zaliczyć, facet chce tylko Twojego tyłka, bez gadania i kawek.

Gość Wetina
Nie prościej mu się udac do burdelu ?

Gość gość
W burdelu trzeba zapłacić, można się czymś zarazić, poza tym dla faceta seks za kasę jest upokarzający i tylko sieroty za to płacą. A co do jego przyjaciółki... skąd wiesz że jej też nie bzykał?

Gość Wetina
Możliwe ze bzykal. Być może z nią się bzyka i chciałby ze mną. Jego Badoo jest pelne wiadomości. Przeroslo mnie to wszystko i się wycofalam i mam nadzieje nie wracać.

Gość gość
Daj spokój sobie z nim i tyle.

Gość gość
Czy wy kobiety nie macie rozumku? O co może mu chodzić? Sam mówi jasno i wyraźnie że chodzi o seks, więc czego innego tu się doszukiwać?

Gość gość
tamta dalej kocha a ciebie chce bzykac. ufff jak nienawidze takich, rozprułabym podbrzusze krótkim sztyletem zeby flaki wylecialy i zawisly na cienkim sciegnie