Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znajdę...

Polecane posty

Gość gość

Normalną dziewczynę? :) taką która poważnie myśli o życiu.

Gość gość
Nie na forum ! Co z Wami chłopaczkowie!

Gość normalnachybahaha
O co dokładnie chodzi? trafiasz na nieodpowiednie ?

Gość gość
Na forum zadaję pytanie gdzie taką znajdę bo niestety w swoim towarzystwie mam same imprezowiczki a na ulicy tez nie mijam nikogo interesujacego, jak nie fajka w ustach to cycki albo dupa na wierzchu albo tapeta...

Gość gość
normalnachybahaha dziś O co dokładnie chodzi? trafiasz na nieodpowiednie ? x Właśnie o to chodzi. Totalnie nie sa zainteresowane poważnym związkiem. A dziwne relacje mnie nie interesują. Nie mam problemu żeby podejść, porozmawiać tylko niestety, nie ma bardzo z kim...

Gość normalnachybahaha
Mogę zapytać ile masz lat ? :) to może pomóc

Gość gość
25 i pewnie w tym jest problem. Dziewczyny dopiero jak się wyszaleją myślą o zakładaniu rodziny a z osobami z takim podejściem wolę nie mieć do czynienia. Wystarczająco na studiach się nasłucham co wyprawiają. Ja nie potrzebowałem się wyszaleć i jakoś wszystko ze mną okej.

Gość normalnachybahaha
Więc nie ma czego płakać :) Jak dobrze wiesz często mężczyzna jest starszy od swojej wybranki, ponieważ inaczej dojrzewają. Często kobiety narzekają na niedojrzałość partnera, a Ty jesteś takim wyjątkiem, bardzo sympatycznym i przyjemnym. Z tego trzeba się cieszyć. Nie bierz się za byle kogo, potrzebujesz takiej która to doceni :). Kobiety nie chodzą tylko na miasto/do klubu etc. W bibliotece, a nawet zwykłym sklepie można spotkać bardzo sympatyczne osoby :)

Gość gość
No właśnie jest, bo mija mi życie zamiast dzielić je z drugą połówką. Kluby odpadają, dla mnie muzyka tragiczna i kto normalny chce się poznawać w takich chaotycznych warunkach.. Spotykam spotykam tylko niestety, odrzucają tym co wyżej wymieniłem ewentualnie są zajęte :D

Gość normalnachybahaha
Nie wiem czy kiedyś o tym słyszałeś, ale miłość przychodzi wtedy kiedy my sami przestajemy jej szukać :) Żyj codziennością, rozwijaj się, dbaj o karierę/edukację, a może już niedługo będziesz pisać w kategorii ślub :)