Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trendy Nails Fashion Bielsko

Polecane posty

Gość gość

Hej, jakie macie doświadczenia z tym gabinetem kosmetycznym? jakie są ceny?

Gość gość
manicure w tym miejscu, to artyzm! jestem zadowolona z tego salonu i polecam każdemu kto chce mieć ładne pazurki ;) nawet niskie ceny!

Gość gość
dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy jeśli chodzi o paznokcie, to powiem jedno - dawno nie miałam tak zajeeee****** pazurów!!! dzięki dziewczyny !

Gość gość
fajne miejsce, ale wg mnie troszkę drogo no ale coś za coś. żeby mieć coś dobrze zrobionego trzeba zapłacić

Gość gość
nie jest tak drogo wg mnie :) ale paznokcie robią boskie! to musze przyznać!

Gość gość
a jaki duży wybór lakierów mają :) jestem pod wrażeniem pierwsza wizyta to dla mnie pozytywne zaskoczenie z pewnością tu wrócę

Gość gość
bardzo podoba mi się to, że mają własny autoklaw, ponadto wszelkie materiały do robienia paznokci są jednorazowe, więc jest higienicznie i profesjonalnie polecam

Gość gość
tak chwalicie i chwalicie, a ja bym chciała wiedzieć konkrety :) ile płaci się za klasyczny manicure i pedicure? czy można mieć robione jednocześnie to i to ?:)

Gość gość
no właśnie można mieć ;) zwykle się spieszę, więc decyduje sie na oba zabiegi w równym czasie

Gość gość
wysoko wykształceni ludzie, wspaniały sprzęt, gama kolorow, wzornictwa, tutaj po prostu paznokcie nabierają czegoś więcej.. arcydzieło w dobrej cenie jestem zadowolona z usług tego salonu można zaufać pracującemu tu personelowi !!

Gość gość
polecam, od wczoraj mój ulubiony salon manicuru ;) kolezanki chwaliły sobie to miejsce , więc i ja postanowiłam spróbowac dawno nie widziałam w oczach takiej pasji,takiej chęci, takiej kreatywności dobre ceny, choć nie jest zbyt tanio ale dla pięknych pazurków... warto!

Gość gość
Piękne miejsce wspaniały klimat Przyjemnie spędzony czas TOPTOP POLECAM